Webshop

De FNRS heeft een aantal producten in de webshop voor FNRS-leden, zoals lesovereenkomsten, handboeken en FNRS-vlaggen. Lees hieronder hoe je de producten kan bestellen.

De FNRS heeft een aantal producten in de webshop voor FNRS-leden, zoals lesovereenkomsten, handboeken en FNRS-vlaggen. Lees hieronder hoe je de producten kan bestellen.

1. Lesovereenkomsten

De lesovereenkomsten worden geleverd door DrukTwello. Het is mogelijk om de lesovereenkomsten naar wens aan te passen. Er is de keuze om de lesovereenkomst digitaal (PDF) of geprint te gebruiken. Eerder konden lesovereenkomst besteld worden via de webshop van DrukTwello. Doordat de webshop niet meer bestaat kun je op een andere manier contact opnemen met Jaap van DrukTwello. Mail je bestelling naar info@druktwello.nl of bel naar 0571 27 11 22 om de bestelling door te geven. 

Geef bestelling lesovereenkomsten door

 

2. FNRS-Handboeken

Om hippische ondernemers handvatten te bieden bij het starten, overnemen of professionaliseren van een hippische onderneming, organiseert de FNRS twee keer per jaar het evenement professioneel hippisch ondernemen en de workshop Bedrijfsovername. De bijbehorende handboeken worden regelmatig door ons herzien en zijn dus aangepast aan de laatste wet- en regelgeving.

  • Bedrijfsovername

Onderwerpen die voor hippische ondernemers van belang zijn, worden in dit handboek per hoofdstuk verduidelijkt. Omdat ondernemerschap onderhevig is aan continue verandering, wordt er in dit handboek verwezen naar informatieve en belangrijke bronnen, waarmee u zich verder kunt verdiepen in verschillende onderwerpen en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Het handboek heeft een soft cover, is A4 formaat en telt 95 bladzijden.

  • FNRS-leden: € 17,50 excl. verzendkosten incl. 9% btw
  • Niet FNRS-leden € 32,50 excl. verzendkosten incl. 9% btw

Naast het handboek organiseert de FNRS twee keer per jaar een workshop Bedrijfsovername, speciaal voor ondernemers die op termijn hun bedrijf over willen dragen.

Handboek Bedrijfsovername bestellen

 

  • Professioneel Hippisch Ondernemen

Het handboek Professioneel Hippische Ondernemen is een leidraad voor het opstellen van een ondernemingsplan en helpt u bij het ontwikkelen en verhelderen van ideeën. Enkele onderwerpen uit het handboek zijn: ondernemingsplan, marktonderzoek, bedrijfsovername, verzekeringen, wettelijke eisen en vergunningen, belastingen, personeel en meer. Het handboek heeft een soft cover, is A4 formaat en telt 95 bladzijden.

  • FNRS-leden: € 17,50  excl. verzendkosten incl. 9% btw
  • Niet FNRS-leden € 32,50 excl. verzendkosten incl. 9% btw

Naast het handboek organiseert de FNRS twee keer per jaar een workshop Professioneel Hippisch Ondernemen, speciaal voor (startende) ondernemers.

Handboek Prof. Hipp. Ondernemen bestellen

 

  • Handboek Ondernemersplan

Ter aanvulling van deze handboeken is er een digitaal handboek Ondernemersplan geschreven. De FNRS heeft, in samenwerking met de Rabobank, een interactief digitaal handboek ondernemersplan samengesteld. Dit handboek is ontwikkeld om u ondersteuning te bieden bij het schrijven van een goed plan. Met behulp van dit handboek kunt u stapsgewijs een ondernemersplan schrijven. Heeft u interesse in het digitale Handboek Ondernemersplan? Het handboek is gratis beschikbaar voor FNRS-leden. Bent u nog geen FNRS-lid maar heeft u toch interesse in de documenten? stuur dan een mail naar Ondernemersdesk@fnrs.nl. Voor de prijs van € 32,50 sturen wij de digitale documenten naar u op. 

Naast het handboek organiseert de FNRS twee keer per jaar een workshop Ondernemersplan schrijven, speciaal voor (startende) ondernemers.

Handboek ondernemersplan downloaden

 

3. Vlaggen 

Zijn de FNRS-vlaggen of -banieren toe aan vervanging? Dan is hier de mogelijkheid om nieuwe vlaggen en/of banieren te bestellen. Dat kan eenvoudig door via de onderstaande knop het formulier in te vullen. We sturen de vlaggen dan zo snel mogelijk op. De vlaggen kunnen gebruikt worden om uit te dragen op jouw bedrijf dat het bedrijf is aangesloten bij de FNRS. Er zijn twee soorten: vlaggen en banieren. 

  • Vlag

Een vlag heeft een horizontale vorm en de afmetingen zijn: 145 x 210 cm. 
Kosten: € 15,- per stuk excl. btw en verzendkosten

  • Banier

Een vlag heeft een horizontale vorm en de afmetingen zijn: 300 x 120 cm. 
Kosten: € 30,- per stuk excl. btw en verzendkosten

Vlaggen bestellen

Let op! Boeken Ruiteropleiding

De boeken voor de FNRS-KNHS Ruiteropleiding zijn te bestellen via de KNHS-webshop op Agradi.nl. Log in met je sportaanbiedersnummer om te profiteren van een korting.