Activiteit

Ruiterkampbijeenkomst 2023

20 februari
20 februari 2023
10:00 tot 11:00
Bijeenkomst
Soort: Online
Profielfoto van Suzanne Hoff
20 januari 2023 | 2 minuten lezen

De zon laat weer wat vaker haar gezicht zien en we kunnen de zomer bijna voelen! Dat betekent dat de organisatie van de ruiterkampen hoogstwaarschijnlijk alweer in volle gang is. Wellicht hebben de eerste fanatieke ruiterts zich al ingeschreven om zeker te zijn van een plekje in de leukste week van het jaar!

De organisatie is elk jaar weer een uitdaging want hoe zorg je ervoor dat het verfrissend is en geen herhaling van vorig jaar? Misschien wil je wel een totaal andere aanpak, heb je nieuwe inspiratie nodig voor leuke activiteiten of heb je nog nooit eerder een ruiterkamp georganiseerd? Om je te inspireren en te informeren over het reilen en zeilen van een ruiterkamp, organiseert de FNRS de jaarlijkse Ruiterkampbijeenkomst. Een informatieve online bijeenkomst die jou inspireert in de organisatie van de kampen. Kom jij ook? 

Onderwerpen

Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de organisatie van ruiterkampen. Als FNRS pretenderen wij absoluut niet alle ideeën in ons bezit te hebben of alles te weten, maar we kunnen jullie wel met elkaar verbinden en ideeën laten uitwisselen. Daarom sluit ook Frieda van Straaten van Manege de Hazelhorst aan om haar jarenlange ervaringen te delen. Manege de Hazelhorst organiseert vanaf het voorjaar tot en met het najaar diverse ruiterkampen met veel verschillende activiteiten.

De gespreksonderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:

  • Het organiseren van activiteiten
  • Wat verwachten we van de toekomst?
  • Hoe ben je verfrissend en vernieuwend?
  • Of werkt de aanpak die je nu hebt?
  • Wat te doen bij slecht weer?
  • Hoe ga je om met digitalisering, hoe kun je dit inzetten? Wil je dit inzetten? Of probeer je juist helemaal geen digitalisering te gebruiken?
  • Wat verder ter tafel komt. Er is ruimte om vragen te stellen en op elkaar te reageren.

Na de bijeenkomst wordt ook het vernieuwde handboek Ruiterkampen weer rond gestuurd en uitgegeven via de website. Heb jij hier nog leuke, originele of creatieve ideeën voor? Stuur deze dan naar ondernemersdesk@fnrs.nl. Dan kunnen we het ter inspiratie toevoegen in het handboek en wie weet al bespreken tijdens de bijeenkomst.

Aanmelden

We organiseren deze inspiratiesessie over ruiterkampen digitaal op maandag 20 februari 2023 vanaf 10 uur. Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop wanneer je ingelogd bent op de website.

Heb jij interesse om jouw verhaal te doen tijdens de bijeenkomst samen met ons? Neem gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen over welke mogelijkheden er zijn. Meld je dan nu door een mail te sturen naar: ondernemersdesk@fnrs.nl

Kosten voor deze bijeenkomst: Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.