Agradi

Agradi is dé online shop voor de hippische sector. Met meer dan 100.000 producten en 300 merken is Agradi er voor zowel de professional, de hobbyist en de particulier. Bij Agradi geniet je van het gemak van online bestellen en laat je je pakket bezorgen waar en wanneer je maar wilt. Het bedrijf begon 22 jaar geleden, opgericht door Oskar van Straaten, als postorderbedrijf en is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste totaalleveranciers van ruitersportartikelen in Europa.

FNRS-KNHS-Agradi partnerprogramma

FNRS-leden ontvangen 10% korting op hun bestellingen bij Agradi. Met een unieke code kunnen hun klanten met 5% shoppen bij Agradi en spaart de sportaanbieder over 3% van hun aankoopbedrag voor shoptegoed. Dit shoptegoed is weer te gebruiken in de webshop van Agradi. Kortom: veel voordelen voor sportaanbieders en hun klanten!

De voordelen van FNRS-KNHS-Agradi partnerprogramma op een rij:

  • Als sportaanbieder profiteer je van 10% korting op je bestellingen*.
  • Jouw klanten ontvangen 5% korting als zij gebruik maken van jouw speciale kortingscode.
  • Jij ontvangt over 3% van het aankoopbedrag van jouw klanten als shoptegoed.

Aanmelden partnerprogramma
Sportaanbieders kunnen zich aanmelden voor dit exclusieve partnerprogramma via onderstaande knop. Vul het formulier in en ontvang binnen enkele werkdagen jouw unieke code. Je profiteert zelf direct van 10% korting en je kan jouw unieke code delen met jouw klanten. 
Bekijk hier de voorwaarden voor deelname aan het partnerprogramma.

Aanmelden partnerprogramma

Agradi Sponsorprogramma

Ben je op zoek naar sponsoring van een prijzenpakket voor je wedstrijd, proevendag of ander evenement? Voor wedstrijd-/evenementenorganisaties heeft Agradi een Sponsorprogramma! In het Agradi Sponsorprogramma maken wedstrijdorganisaties kans om sponsorcredit én exclusieve kortingen op alle producten in de Agradi Sponsorshop te ontvangen.

Lees meer over het sponsorprogramma