Van Dun Advies

Van Dun Advies is een ontwerp- en adviesbureau dat voornamelijk in het landelijk gebied actief is. Zowel de agrarische sector als niet-agrarische gebruikers van het buitengebied, zoals burgers, mkb-bedrijven en recreatieve bedrijven, kunnen bij Van Dun terecht.

Als specialist op het gebied van Ruimtelijke ordening, bouw- en milieukunde kan Van Dun u verschillende diensten bieden. Bijvoorbeeld een bestemmingsplanwijziging om uw plannen mogelijk te maken. Maar ook voor een omgevingsvergunning milieu, vergunning Wet Natuurbescherming, bouwtekeningen en bouwbegeleiding bent u hier aan het juiste adres. Daarnaast kunnen zij u van dienst zijn op het gebied van o.a. brandveiligheid, gecombineerde opgave en mestboekhouding.

FNRS leden profiteren van:

  • Een vrijblijvend en gratis gesprek waarin we inventariseren wat uw plannen zijn, waarna we een eerste scan van de bouw- en gebruiksmogelijkheden op uw bedrijf uitbrengen.
  • FNRS-leden ontvangen 10% korting op de factuur, wanneer Van Dun Ontwerp en Planologie u adviseert op het gebied van bouw- milieu en ruimtelijke ordening.

Vul hier uw lidnummer van de FNRS in
* verplicht veld