Horse Manager

Voor het management van hippische bedrijven levert HorseManager een softwaresysteem dat u helpt om uw bedrijfsvoering logisch en efficiënt in te richten en te monitoren.

Het HorseManager systeem zorgt ervoor dat u op elk moment weet wat er speelt in uw bedrijf. Zo kunt u onder anderen niet meer vergeten om op tijd facturen te versturen en uw paarden in te enten. Ook wordt u herinnerd aan het tijdig aanvragen van bijvoorbeeld FEI paspoorten of het inschakelen van uw dierenarts.

Uitgangspunten van de software zijn registratie aan de bron (meestal op stal) door middel van handige apps. U bent op elk moment in control, maar brengt zo min mogelijk tijd op kantoor door. Voor andere betrokkenen in het proces heeft het systeem een informatieve functie, zodat iedereen op de hoogte blijft van de actuele stand van zaken.

Leden van de FNRS hebben recht op een gratis consult à € 90,- waarin de mogelijke voordelen van HorseManager voor uw bedrijf worden besproken. Het consult betreft een gesprek van 1 uur met een seniormedewerker of van 2 uur met een juniormedewerker. Kijk voor meer informatie op www.horsemanager.nl. 

Vul hier uw lidnummer van de FNRS in.
* verplicht veld