Nieuws

FNRS regiobijeenkomsten dit voorjaar online

22 maart 2021 | 1 minuut lezen

In het voorjaar en najaar staan traditiegetrouw de regiobijeenkomsten van de FNRS gepland. Een moment om met elkaar te bespreken wat er de afgelopen periode is gebeurd en waar de FNRS, en u als ondernemer, zich de komende tijd mee bezig houdt. Normaal gesproken een mooi moment om elkaar te ontmoeten, maar door de huidige maatregelen is dat nu nog niet mogelijk. Toch is het, juist in deze tijd, heel waardevol om ideeën en ervaringen met elkaar te delen.

In vier verschillende regio’s organiseert de FNRS een online bijeenkomst om u bij te praten over actuele ontwikkelingen en relevante onderwerpen zoals de coronacrisis, de aangescherpte I&R-regels en het vernieuwde FNRS-kwaliteitsbeleid.

Net als bij reguliere bijeenkomsten is er tijdens deze online bijeenkomsten ook ruimte om met andere ondernemers in gesprek te gaan. U kunt zich aansluiten bij de regiobijeenkomst van uw locatie, maar indien deze datum niet past bent u ook welkom op een van de andere data. Per bijeenkomst is ruimte voor 20 deelnemers. Bij meer animo kan er verwezen worden naar een andere datum of wordt er een extra bijeenkomst georganiseerd.

Vanuit de FNRS zullen Robert van Almkerk of Haike Blaauw de bijeenkomst voorzitten. Per regio is de betreffende accountmanager van de FNRS ook aanwezig.  


Programma

10.00 uur Ontvangst
10.05 uur Welkom door Robert van Almkerk of Haike Blaauw
10.15 uur Actualiteiten
10.30 uur Jaarplan FNRS en het vernieuwde kwaliteitsbeleid
11.00 uur Samenwerking KNHS
11.15 uur Keurmerk Paard & Welzijn van de Sectorraad Paarden
11.30 uur Identificatie en Registratie van paarden
12.00 uur Afsluiting


Regio’s en data


Meld u aan voor een regiobijeenkomst in uw regio:

Regio Noordwest - dinsdag 6 april 2021

Regio Zuidwest – donderdag 8 april 2021

Regio Noordoost – dinsdag 13 april 2021

Regio Zuidoost – donderdag 15 april 2021

Deelname is kosteloos. U ontvangt uiterlijk een dag van te voren de link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Lid worden?FNRS-bedrijven