Activiteit

Regiobijeenkomst regio Zuidoost

15 april
15 april 2021
10:00 tot 12:00
Bijeenkomst
Soort: Online
22 maart 2021 | 1 minuut lezen

In het voorjaar en najaar staan traditiegetrouw de regiobijeenkomsten van de FNRS gepland. Een moment om met elkaar te bespreken wat er de afgelopen periode is gebeurd en waar de FNRS, en u als ondernemer, zich de komende tijd mee bezig houdt. Normaal gesproken een mooi moment om elkaar te ontmoeten, maar door de huidige maatregelen is dat nu nog niet mogelijk. Toch is het, juist in deze tijd, heel waardevol om ideeën en ervaringen met elkaar te delen.

Op donderdag 15 april organiseert de FNRS voor de regio Zuidoost een online bijeenkomst om u bij te praten over actuele ontwikkelingen en relevante onderwerpen zoals de coronacrisis, de aangescherpte I&R-regels en het vernieuwde FNRS-kwaliteitsbeleid.

Net als bij reguliere bijeenkomsten is er tijdens deze online bijeenkomsten ook ruimte om met andere ondernemers in gesprek te gaan. Per bijeenkomst is ruimte voor 20 deelnemers. Bij meer animo kan er verwezen worden naar een andere datum of wordt er een extra bijeenkomst georganiseerd.

Vanuit de FNRS zullen Robert van Almkerk of Haike Blaauw de bijeenkomst voorzitten. Per regio is de betreffende accountmanager van de FNRS ook aanwezig.  

Programma

10.00 uur Ontvangst
10.05 uur Welkom door Robert van Almkerk of Haike Blaauw
10.15 uur Actualiteiten
10.30 uur Jaarplan FNRS en het vernieuwde kwaliteitsbeleid
11.00 uur Samenwerking KNHS
11.15 uur Keurmerk Paard & Welzijn van de Sectorraad Paarden
11.30 uur    Identificatie en Registratie van paarden
12.00 uur Afsluiting

Aanmelden

U kunt zicht voor deze bijeenkomst aanmelden via onderstaande knop. Indien deze datum u niet past bent u ook van harte welkom op een van de andere data. Deze kunt u vinden in onze kalender.

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.
Lid worden?FNRS-bedrijven