Nieuws

Start gratis opleiding tot Ruitervitaal Coach met STAP-budget

Wil je als ondernemer je ruiters ondersteunen in hun gezondheid en wat extra’s bieden op jouw bedrijf? En denk je eraan om jezelf of je personeel op te laten leiden tot Ruitervitaal Coach? Met het STAP-budget van de overheid kan deze opleiding zelfs gratis gevolgd worden!

Profielfoto van Frederieke Verhaar
28 september 2022 | 2 minuten lezen

€ 1.000 subsidie voor volgen opleiding

One Switch is sinds augustus 2022 geaccrediteerd door het NRTO, wat inhoudt dat hun opleidingen nu ook te volgen zijn met het STAP-budget. Het STAP-budget is een ontwikkelbudget vanuit de overheid om mensen hun positie op de arbeidsmarkt te versterken. Dit budget kan oplopen tot maximaal €1.000 per jaar en maakt daarmee het volgen van een opleiding toegankelijker voor mensen die zich willen laten omscholen of doorontwikkelen.

Gratis opleiding Ruitervitaal Coach

Dit is goed nieuws voor jou als ondernemer, want dit houdt in dat je nu gratis een medewerker (of jezelf) kunt laten opleiden tot Ruitervitaal Coach. De online opleiding van One Switch kost namelijk € 995. Deze opleiding is volledig online te volgen, met uitzondering van één praktijkdag per module op de praktijklocatie van One Switch in Ingen. One Switch biedt ook een klassikale variant aan op locatie in Ingen voor een meerprijs van € 795.

Waarom is een Ruitervitaal Coach waardevol voor hippische ondernemers?

  • Een Ruitervitaal Coach draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van ruiters én paarden, door het optimaliseren van de fysieke fitheid en daarmee de balans, symmetrie en controle van de ruiters, wat zorgt voor minder belasting van de spieren/pezen en gewrichten van zowel paard als ruiter.
  • Je creëert extra aanbod op stal, wat een nieuw verdienmodel met zich meebrengt.
  • Een interne Ruitervitaal Coach geeft een positieve uitstraling aan jouw stal of manege, je laat zien dat je geeft om de gezondheid van ruiter en paard.

Martine Goeman van Stal van der Helm is Ruitervitaal Coach en volgde de opleiding bij One Switch. Lees in dit praktijkverhaal waarom zij het zo belangrijk vindt om ruiters bewust te maken en te ondersteunen bij hun (ruiter)vitaliteit en gezondheid.

Bekijk in deze video wat je leert in de Ruitervitaal Coach opleiding. 

Tijdig aanmelden vóór 1 november 10.00 uur

Meer informatie over de Ruitervitaal Coach opleiding vindt je op de website van One Switch. Hier vindt je ook meer informatie over het STAP-budget. Het eerstvolgende aanvraagmoment is 1 november om 10.00 uur. Het is heel belangrijk dat je je ruim voor die tijd aanmeldt om op tijd de benodigde formulieren en informatie van One Switch te ontvangen, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Voor vragen kan je ook contact opnemen met Janneke via janneke@oneswitch.nl of telefonisch op +316 308 053 27.