Nieuws

Ruitervitaal het nieuwe jaar in 

2021 was voor veel mensen weer een raar en soms zwaar jaar. Wat kunt u doen om zelf, maar ook de ruiters op uw bedrijf fysiek vitaal te krijgen en te houden? FNRS-partner One Switch heeft daar de oplossing voor! Zij hebben drie interessante aanbiedingen om vitaal aan 2022 te beginnen.

Profielfoto van Frederieke Verhaar
22 december 2021 | 2 minuten lezen

1. Lockdownactie: Ruitervitaal Coach opleiding met bijna 50% korting

Wilt u zelf specialiseren om ruiters te begeleiden in het verbeteren van de ruiterspecifieke vaardigheden en hun vitaliteit? Wilt u doelgericht en onderbouwd advies kunnen geven aan ruiters op het gebied van voeding, beweging en arbeidsrustverhouding? Wilt u een steentje bijdragen aan het optimaliseren van de fysieke fitheid van paardensporters? Dan is de Ruitervitaal Coach opleiding van One Switch interessant voor u.

Gezien de huidige coronamaatregelen zal de eerste opleiding in 2022 een online opleiding zijn die grotendeels thuis te volgen is. Deze online opleiding wordt aangeboden voor een scherpe actieprijs van 995 euro (i.p.v. 1795 euro). Dat is maar liefst bijna 50% korting op de reguliere opleidingsprijs!

De opleiding bevat online lessen met uitzondering van één verplichte praktijkdag per module. De opleiding start op 18 januari en is wekelijks op dinsdagavond van 18.30 tot 20:15 uur. Praktijkdagen vinden plaats op de One Switch opleidingslocatie in Ingen van 18:30 tot 21:30 uur.

Liever eerst oriënteren of de opleiding bij u past? Download dan als voorproefje het gratis e-book met trainingsschema of volg de Masterclass Ruitervitaliteit. 

Meer informatie over de Ruitervitaal Coach opleiding

2. Gratis e-book Ruitervitaliteit

In het gratis e-book Ruitervitaliteit leest u alles over het belang van ruitervitaliteit en leert u meer over noodzakelijke ruiterspecifieke vaardigheden om blessures bij ruiter en paard te voorkomen. Het gratis e-book bevat een trainingsschema waarmee u direct aan de slag kunt om uw ruitervitaliteit, en wellicht die van uw ruiters, te verbeteren. Smaakt dit naar meer? Volg dan de Masterclass Ruitervitaliteit of volg de opleiding tot Ruitervitaal Coach.

Download onderaan deze pagina het gratis e-book Ruitervitaliteit.

3. Masterclass Ruitervitaliteit met 50% korting

De masterclass gaat in op ruiterspecifieke vaardigheden en hoe u deze traint, voeding en veelvoorkomende problemen bij ruiters. Ook leert u hoe u de ruiterspecifieke vaardigheden kunt testen en analyseren en een trainingsschema op kunt stellen om aan de verbeterpunten te werken. Met deze masterclass krijgt u dus nuttige handvatten toegereikt waarmee u uzelf en andere ruiters fysiek sterker en bewuster kan maken. Het is een mooie introductie op de opleiding tot Ruitervitaal Coach.

Bij de masterclass worden instructievideo’s aangeleverd en krijg u 3 maanden lang toegang tot de One Switch App om aan uw eigen ruiterspecifieke vaardigheden te werken. U ontvang 35 KNHS-licentiepunten wanneer u instructeur bent op vertoon van het certificaat dat u behaalt na succesvol afronden van de inbegrepen kennistoets.

De Masterclass Ruitervitaliteit is nu tijdelijk beschikbaar met 50% korting voor 24,95 euro (i.p.v. 49,95 euro).

Meer informatie over de Masterclass Ruitervitaliteit.

Profiteer van deze interessante aanbiedingen van One Switch en ga (ruiter)vitaal het nieuwe jaar in!