One Switch

One Switch is gespecialiseerd in het begeleiden van ruiters. Zij ondersteunen ruiters bij het ontwikkelen van gedegen ruiterspecifieke fysieke vaardigheden, een gezond eetpatroon en een goede arbeid-rustverhouding. One Switch heeft hier inmiddels ruim drie jaar ervaring mee en begeleidt ruiters van recreatief tot aan olympisch niveau. Hun missie is het waarborgen van meer lichaamsbewustzijn en betere lichaamscontrole onder zo veel mogelijk ruiters, om via deze weg bij te dragen aan minder blessures en een betere samenwerking en afstemming tussen paard en ruiter. 

Om te voorzien in de groeiende behoefte van specifieke begeleiding onder ruiters heeft One Switch haar eigen opleidingsaanbod ontwikkeld: de Ruitervitaal Coach opleiding. One Switch leidt professionele ruitervitaalcoaches op die over de kennis en kunde beschikken om dit vol enthousiasme met ruitervitaliteit aan de slag te gaan, zodat een ondernemer hierin ontzorgd wordt. 

Naast een volledige opleiding biedt One Switch nog meer diensten om ruitervitaliteit te stimuleren, waaronder trainingen, clinics en masterclasses.

FNRS-leden krijgen een korting van 15% op de opleiding tot ruitervitaalcoach. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het opleiden van een ruitervitaalcoach of wilt u een externe partij inhuren om ruitervitaaltrainingen aan te bieden op uw stal of manege? Neem dan vrijblijvend contact op met One Switch, zij nemen graag de tijd om met u mee te denken.