Nieuws

FNRS-Ondernemersdagen

2 september 2021 | 2 minuten lezen

De FNRS organiseert in september en oktober vijf regionale Ondernemersdagen. Regionale dagen vol inspiratie, gezelligheid en weer genoeg tijd om onderling te netwerken met uw collega-ondernemers. Tijdens deze dagen nemen we een kijkje in de keuken bij twee hippische bedrijven. Deze ondernemers vertellen vol passie over hun ondernemerschap en verzorgen een rondleiding op hun bedrijf. De FNRS geeft een interactieve presentatie over de actualiteiten zoals de nieuwe welzijnswet, I&R en het nieuwe kwaliteitsbeleid. Tussen het bezoek van de bedrijven door is er onderweg tijd voor een heerlijke en gezellige lunch.

De dagen beginnen om 9.30 uur en eindigen rond 16.30 uur.

Voor het bezoek aan de Ondernemersdagen dient u van eigen vervoer gebruik te maken. Alle locaties bevinden zich minder dan 45 minuten van elkaar zodat de reistijd niet te lang wordt. Wellicht kunt u carpoolen met collega-ondernemers? Deelname is gratis.

U kunt zich aanmelden voor een van deze Ondernemersdagen via onderstaande link. U mag zelf kiezen in welke regio u het liefste aansluit, dit hoeft dus niet uw eigen regio te zijn. Opgeven graag uiterlijk 7 dagen voor de desbetreffende regio.

Donderdag 23 september: Noord-West Nederland

Dinsdag 28 september: Zuid-West Nederland

Donderdag 30 september: Zuid-Oost Nederland

Dinsdag 5 oktober: Noord-Oost Nederland

Donderdag 7 oktober: Oost Nederland

Klik hier om u aan te melden

Lid worden?FNRS-bedrijvenWebshop