Aanmeldformulier FNRS-Ondernemersdagen

Via dit formuier kunt u zich aanmelden voor de FNRS-Ondernemersdagen. De toegang is exclusief voor FNRS-leden en deelname is gratis. Vul onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een mail van ons met gedetailleerde informatie over de dag. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Heeft u vragen? Neem dan even contact op met de Ondernemersdesk via ondernemersdesk@fnrs.nl of via 088-02 24 300.

Via het e-mailadres in waar wij meer informatie over de dag naartoe kunnen sturen.

Kies uw regio

Als FNRS-lid bent u ingedeeld in een bepaalde regio. Voor de FNRS-Ondernemersdagen is het echter mogelijk om een andere regio te bezoeken dan uw eigen regio. U bent hier volledig vrij in. Geef hieronder door naar welke regio u graag komt.

Lunch

Tijdens de FNRS-Ondernemersdagen gaan we met alle deelnemers lunchen op een externe locatie. Heeft u dieetwensen? Geef deze dan hier door zodat wij daar tijdig rekening mee kunnen houden.
Geef hier aan of u een dieet of allergie heeft
Wilt u met meer dan 2 personen aanwezig zijn? Vul dan hier in om hoeveel extra plaatsen het gaat en vul de volledige voor- en achternaam van deze personen in.
* verplicht veld
Lid worden?FNRS-bedrijven