Nieuws

Aanmelden Open Manegedagen kan t/m vrijdag 30 juli

26 juli 2021 | 2 minuten lezen

Alweer twee weken geleden hebben we u het leuke nieuws laten weten dat de Open Manegedagen kunnen plaatsvinden tijdens de Nationale Sportweek. Stel uw bedrijf open tussen donderdag 17 september en zondag 26 september 2021 door middel van een open dag met ondersteuning van het Open Manegedagenpakket. De open dag kan gebruikt worden om bezoekers kennis te laten maken met de paardensport. Laat zien hoe leuk het is om paard te rijden en hoe er voor de paarden gezorgd wordt. Wie weet willen er meer mensen gaan paardrijden of het kan een leuke dag zijn voor uw eigen klanten.

We herinneren u, alle FNRS-leden en KNHS-verenigingen met eigen accommodatie, er graag aan dat aanmelden voor de Open Manegedagen nog kan tot en met vrijdag 30 juli. Deelname is kosteloos. Wacht dus niet langer met inschrijven om deel te nemen met uw bedrijf. Laat aan de buurt zien hoe mooi onze paardensport is! Meld u aan via: www.fnrs.nl/open-manegedagen-2021 of bel naar 088-02 24 300.

Organiseer eenvoudig een open dag

FNRS-leden kunnen het campagnedraaiboek van de Open Manegedagen 2021 onderaan dit artikel lezen. Hierin staat wat de Open Manegedagen inhoud, welke materialen in het pakket zitten en hoe u de open dag kunt aankondigen. Hiermee organiseert u eenvoudig een open dag.

Winactie jaar lang gratis paardrijden en outfit Harry’s Horse

Tijdens de open dagen is het mogelijk om met behulp van het Open Manegedagenpakket een photobooth te maken. Hierin kunnen bezoekers een originele foto maken met hun eigen telefoon en deze delen op socials media met de #manegedagen. Dan maakt iedereen die een foto deelt kans op een jaar lang gratis paardrijden of een paardrij-outfit van Harry’s Horse. Deel dit ook op uw social media!

Kosteloze ondersteuning met het promotiepakket Open Manegedagen

Deelnemende bedrijven bepalen zelf het programma van hun open dag, maar het Open Manegedagenpakket ondersteunt hun in het organiseren van deze dag. In dit pakket zitten onder andere aankondigingsposters met uw bedrijfsnaam, locatie en datum, informatieve posters over het leven van een paard, een daarbij behorende quiz, knutselmateriaal, versiering, foto-items voor een winactie en andere inspiratie voor een geslaagde open dag. Met de materialen in het pakket kunnen zij het brede publiek informeren over onze mooie paardensport, maar ook spelenderwijs kennis laten maken met hun bedrijf of vereniging. Deelnemende bedrijven en verenigingen ontvangen het pakket kosteloos!

Let op: maatregelen coronavirus

Tijdens een open dag komen er mogelijk veel personen op uw bedrijf. Om hen te attenderen op de maatregelen die gelden in verband met het coronavirus zitten er dit jaar ook posters in het pakket met aanwijzingen om bijvoorbeeld voldoende afstand te houden of handen te ontsmetten.

Het is belangrijk dat u met uw gemeente overlegt over de mogelijkheden van het organiseren van een veilige open dag. FNRS en KNHS houden de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en indien noodzakelijk beslissen we of het gezien de omstandigheden verstandig is de Open Manegedagen door te laten gaan.

Het artikel met de aankondiging van de Open Manegedagen kunt u hier lezen.

Bijlagen

Lid worden?FNRS-bedrijven