Nieuws

Open Manegedagen 2021 gaat door!

Profielfoto van Suzanne Hoff
9 juli 2021 | 1 minuut lezen

De Open Manegedagen 2021 kunnen dit jaar doorgaan! Na een aantal hectische maanden door het coronavirus kunnen we in de (paarden)sport gelukkig weer veel doen. Dit betekent dat tijdens de Nationale Sportweek van donderdag 17 september t/m zondag 26 september 2021 de FNRS en de KNHS de Open Manegedagen weer organiseren. FNRS-bedrijven en KNHS-verenigingen met eigen accommodatie kunnen zich in deze periode openstellen voor het publiek om bekendheid in de buurt te vergroten en meer mensen kennis te laten maken met de paarden(sport). FNRS en KNHS ondersteunen de organisaties met een frisse en stoere campagne met veel (nieuwe) materialen om deze open dagen te promoten.

Kosteloze ondersteuning met het promotiepakket Open Manegedagen

Deelnemende bedrijven bepalen zelf het programma van hun open dag, maar het Open Manegedagenpakket ondersteunt hun in het organiseren van deze dag. In dit pakket zitten onder andere aankondigingsposters, informatieve posters over het leven van een paard, een daarbij behorende quiz, knutselmateriaal, versiering, foto-items voor een winactie en andere inspiratie voor een geslaagde open dag. Met de materialen in het pakket kunnen zij het brede publiek informeren over onze mooie paardensport, maar ook spelenderwijs kennis laten maken met hun bedrijf of vereniging. Deelnemende bedrijven en verenigingen ontvangen het pakket kosteloos!

Aanmelden Open Manegedagen 2021

Wilt u met uw bedrijf of vereniging deelnemen aan de Open Manegedagen? Deelname is kosteloos! Meer informatie vindt u hier. Vul uw gegevens in en geef aan welke dag u de open dag wil organiseren. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het pakket. Het pakket wordt eind augustus verzonden. 

Let op: aanmelden kan maar t/m 30 juli!

 

Hier aanmelden voor Open Manegedagen 2021

 

Let op: maatregelen coronavirus

Tijdens een open dag komen er mogelijk veel personen op uw bedrijf. Om hen te attenderen op de maatregelen die gelden in verband met het coronavirus zitten er dit jaar ook posters in het pakket met aanwijzingen om bijvoorbeeld voldoende afstand te houden of handen te ontsmetten.

Het is belangrijk dat u met uw gemeente overlegt over de mogelijkheden van het organiseren van een veilige open dag. FNRS en KNHS houden de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en indien noodzakelijk beslissen we of het gezien de omstandigheden verstandig is de Open Manegedagen door te laten gaan.