Activiteit

VOL - Regiobijeenkomst voorjaar 2024 - Noord-West

16 april
Dinsdag 16 april 2024
09:30 tot 14:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Han Aalmans
1 minuut lezen

In het voorjaar en najaar staan traditiegetrouw de regiobijeenkomsten van de FNRS gepland. Een belangrijk moment om elkaar te ontmoeten en je op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen. De FNRS zal leden bijpraten over actuele (politieke) ontwikkelingen en de impact die dit kan hebben op de hippische sector. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de stikstofplannen, en welke impact heeft de stijging van kosten op de bedrijfsvoering?

De regiodagen dit voorjaar worden van 2 april t/m 16 april 2024 georganiseerd in verschillende regio’s. Leden worden bijgepraat over actuele ontwikkelingen en relevante onderwerpen. Dit voorjaar staat de bijeenkomst speciaal in het teken van de stijgende kosten en de impact hiervan op de bedrijfsvoering van een hippisch bedrijf.

Stijgende kosten

De afgelopen jaren zijn de kosten voor paardrijden enorm gestegen. FNRS maakt zich hier zorgen over. Hoe zorgen we voor een gezonde bedrijfsvoering en houden we samen paardrijden toegankelijk? De FNRS is hiervoor dieper in de kostprijsberekeningen gedoken die het afgelopen jaar bij FNRS-leden zijn uitgevoerd en bespreekt de uitkomst hiervan graag met alle aanwezigen.

Aan bod komt:

  • Welke onderdelen van de kostprijs zijn de grootste stijgers en grootste dalers?
  • Hoe verhouden jouw inkoopkosten zich ten opzichte van het landelijk gemiddelde?
  • Welke invloed hebben de inkoopkosten op de kostprijs van jouw bedrijf?
  • Wat zijn de belangrijkste verschillen in kostprijs en opbrengsten bij pension, manege en training.

Vanuit de FNRS zijn Robert van Almkerk, Haike Blaauw en de accountmanager van de des betreffende regio aanwezig.

Binnenkijken bij de Amsterdamse Manege

Voor deze regiobijeenkomst zijn we te gast bij de Amsterdamse Manege. Tussen Amsterdam en Amstelveen ligt deze in 1958 gebouwde manege in het groen van het prachtige Amsterdamse bos. Op dit ruitersportcentrum ligt respect en plezier centraal en wordt er met visie gekeken naar de toekomst van de paardensport. Naast het runnen van een manege wordt er door de passie voor dressuurpaarden op kleinschalige manier gefokt met veelbelovende lijnen.

Programma

09:30 - 10:00 uur Inloop en ontvangst
10:00 - 12:30 uur Bespreken stijgende kosten
12:30 - 13:30 uur Lunch
13:30 - 14:00 uur Rondleiding


Let op: aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk, het maxmaal aantal bezoekers is bereikt. Mocht je willen weten of er nog mogelijkheden zijn door afmeldingen, neem dan contact op met communicatie@fnrs.nl 

Locatie

Nieuwe Kalfjeslaan 25
1182AA Amstelveen

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.