Activiteit

BHV-herhalingscursus Capelse manege

24 november
Vrijdag 24 november 2023
08:30 tot 12:00
Training
Profielfoto van Liona Schipper
1 minuut lezen

In Nederland gebeuren ieder jaar bedrijfsongevallen, zo ook in de paardensport. Daarom is het belangrijk dat instructeurs, bedrijfsleiders en werknemers op hippische bedrijven, maar ook vrijwilligers van wedstrijden weten hoe zij moeten handelen bij ongevallen. Ook de overheid ziet het belang van goed opgeleide bedrijfshulpverleners in en daarom is ieder bedrijf en vereniging verplicht voldoende bedrijfshulpverleners op te leiden die in staat zijn om bij calamiteiten adequaat te handelen.

Tijdens de cursus BHV krijg je alle tools mee die je nodig hebt bij een calamiteit. Denk aan het verlenen van eerste hulp, reanimeren, het gebruik van AED, het bestrijden van beginnende brand en ontruiming van een pand. Alles om op de juiste manier te handelen bij calamiteiten.

Herhalingscursus

Ben je op zoek naar een cursus BHV om jouw BHV-certificaat te verlengen? Dit kan bij de Capelse manege in Capelle aan den Ijssel op vrijdag 24 november 2023 van 08.30 tot 12.00 uur. Tijdens de BHV-herhalingscursus wordt jouw kennis en kunde van BHV weer geactualiseerd. Na het doen van de BHV-herhalingscursus, ben je weer een jaar lang gecertificeerd BHV’er!

Basiscursus

Ga je voor de basiscursus? Volg dan eerst digitaal de e-learning en rond deze succesvol af om vervolgens aan te sluiten bij de herhalingscursus. Geef dit duidelijk aan bij de aanmelding, zodat de link voor de e-learning tijdig verstuurd kan worden. De cursussen die Kompas Veiligheidsgroep geeft op FNRS- bedrijven voldoen aan de meest actuele veiligheidseisen en onderscheiden zich door specifieke aandacht voor hippische zaken.

Aanmelden

Wil jij aanwezig zijn bij de BHV-herhalingscursus? Dat kan door een mail te sturen naar Stephanie Rost, contactpersoon van de Capelse manege, op mail@capelsemanege.nl of door telefonisch contact op te nemen: 010-4506350. 

Kosten 

De kosten voor de herhalingscursus bedragen € 78,26,- euro p.p. excl. BTW en de kosten voor de basiscursus bedragen €150,97 euro p.p. excl. BTW. Dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Locatie

Bermweg 153
2907LE Capelle aan den IJssel