Activiteit

Voorbereiden op de kwaliteitskeuring

06 september
Woensdag 6 september 2023
10:00 tot 11:00
Bijeenkomst
Soort: Online
Profielfoto van Han Aalmans
1 minuut lezen

Al een aantal keer hebben we deze bijeenkomst gehouden met de FNRS-bedrijven die de komende periode gekeurd moesten worden. Het werd positief ontvangen, omdat deelnemende bedrijven door de bijeenkomst beter weten hoe ze zich kunnen voorbereiden op de vernieuwde keuring. Daarom willen we de mogelijkheid nog een keer bieden om aan deze bijeenkomst deel te nemen, zodat ook jij goed weet wat je van de kwaliteitskeuring kunt verwachten.

De FNRS en de aangesloten ruitersportcentra staan voor kwaliteit, veiligheid en welzijn. FNRS-bedrijven worden elke 2,5 jaar op deze drie kernwaarden beoordeeld. Het is belangrijk dat elke bezoeker aan een FNRS-bedrijf weet dat de kwaliteit van de aangeboden diensten, de veiligheid op de accommodatie en het welzijn van de paarden gewaarborgd is. Daarnaast verhoogt het de kwaliteit van de hippische sector én zorgt het ervoor dat ondernemers trots zijn op hun FNRS-lidmaatschap.

Mei 2021 heeft FNRS de keuring vernieuwd en introduceerde een handboek waarin alle eisen zijn opgenomen. De veranderingen die zijn doorgevoerd zijn vooral gericht op paardenwelzijn. De vernieuwingen vergen een andere voorbereiding op de keuring dan voorheen. FNRS wilt je daarbij helpen en organiseert daarom een online bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de belangrijkste vernieuwingen toegelicht en wordt aangegeven hoe jij als ondernemer je kunt voorbereiden zodat de keuring soepel verloopt. Tijdens deze bijeenkomst is er ook voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Meer informatie over het kwaliteitsbeleid en het kwaliteitshandboek vind je hier.

Klik onderaan deze pagina op de knop 'aanmelden' om je aan te melden voor deze online bijeenkomst. Deze bijeenkomst is uitsluitend voor FNRS-leden en er zijn geen kosten aan verbonden.

Let op! Kwaliteitskeuring vindt onaangekondigd plaats!
De keuring vindt onaangekondigd plaats, zodat de inspecteur een realistisch beeld van je organisatie krijgt. Is jouw bedrijf op bepaalde momenten gesloten, dan horen wij dat graag, zodat de inspecteur niet voor een dichte deur staat. Tijdens dit bezoek wordt ook een keuring voor het Veiligheidscertificaat uitgevoerd. Wordt je bedrijf voor de eerste keer gekeurd, dan maakt de inspecteur vooraf een afspraak met je.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.