Activiteit

Open Manegedagen 2023

15 september t/m: 24-09-2023
Vrijdag 15 september 2023 - zondag 24 september 2023
Evenement
Profielfoto van Liona Schipper
2 minuten lezen

De inschrijving voor de Open Manegedagen is gesloten.

De paardensport komt steeds meer onder een vergrootglas te liggen door onder andere de aandacht van dieractivisten en sociale media. Daarom is het in deze tijd extra belangrijk om jouw bedrijf open te stellen voor bezoekers! Laat zien hoe het dierwelzijn geregeld is bij jullie op het bedrijf en vertel jullie verhaal met passie aan de klanten. We hebben een mooie sport waar ook veel emotionele waarde aan verbonden zit. Door onze kennis en ervaring te delen met de mensen creëren we begrip voor onze sport en kunnen we er hopelijk nog lang van genieten.

Tijdens de Nationale Sportweek van 15 september t/m zondag 24 september 2023 worden de Open Manegedagen weer georganiseerd door FNRS en KNHS, Partners in Paardrijden. Op zaterdag 16, zondag 17, woensdag 20, zaterdag 23 en zondag 24 september kunnen FNRS-bedrijven en KNHS-verenigingen met eigen accommodatie hun locatie weer openstellen voor het publiek om bekendheid in de buurt te vergroten en meer mensen kennis te laten maken met de paarden(sport). FNRS en KNHS ondersteunen de organisaties met een GRATIS Open Manegedagenpakket die voor een deel zelf samengesteld kan worden.

Gratis promotiepakket aangeboden door de FNRS en KNHS

Deelnemende bedrijven bepalen zelf het programma van hun open dag, maar het Open Manegedagenpakket ondersteunt in het organiseren van deze dag. Zo bevat het pakket onder andere een uitgebreid draaiboek voor de organisatie, aankondigingsposters, informatieve posters over paardenwelzijn, een daarbij behorende quiz, knutselmateriaal, versiering, foto-items voor een winactie en andere inspiratie voor een geslaagde open dag.

Met de materialen in het pakket kunnen bezoekers op een leuke manier kennis maken met het bedrijf of vereniging en worden ze geïnformeerd en geïnspireerd over onze mooie sector. Voor deelnemende bedrijven en verenigingen wordt het pakket gratis aangeboden door de FNRS en KNHS. 

Pakket op maat

De inhoud van het pakket kan je aanpassen naar de wens van jouw doelgroep. Na de sluitingsdatum voor het aanmelden ontvang je een lijst waaruit je kan kiezen welk (promotie)materiaal en spelletjes je op jouw Open Manegedag wil gebruiken.

Aanmelden Open Manegedagen 2023

Wil je met jouw bedrijf dit jaar deelnemen aan de Open Manegedagen? Meld je dan vóór 17 juli 2023 aan via onderstaande knop. Na inschrijving ontvang je een mail met een link om je eigen promotiepakket samen te stellen. Vervolgens wordt jouw Open Manegedag gepromoot op de website, Instagram en Facebook van de Open Manegedagen.