Activiteit

Ruiterkampbijeenkomst

11 januari
11 januari 2022
10:00 tot 11:00
Bijeenkomst
Soort: Online
Profielfoto van Suzanne Hoff
10 november 2021 | 1 minuut lezen

Voor u het weet moet er weer volop plannen gemaakt worden voor de zomer. Dan denken we natuurlijk meteen aan ruiterkampen, maar misschien organiseert u wel een kamp in de voorjaarsvakantie. Met de huidige coronamaatregelen wordt het plannen van dit soort activiteiten er niet makkelijker op. Toch hebben we er nu al twee zomers mee te maken gehad en komen we erachter dat, als we creatief zijn, we toch een hoop kunnen organiseren. Om elkaar inspiratie te geven organiseren we de jaarlijkse Ruiterkampbijeenkomst weer.

Onderwerpen

We kunnen niet op de zaken vooruit lopen, maar de kans is groot dat er kampen georganiseerd kunnen worden. We kijken graag naar de mogelijkheden en we hopen dat als straks de zon weer schijnt de vlag er heel anders bij hangt dan nu en dat u leuke kampen kunt organiseren. Als FNRS pretenderen wij absoluut niet alle ideeën in ons bezit te hebben of alles te weten, maar we kunnen u wel met elkaar verbinden en ideeën uitwisselen. Daarom sluit ook Floor Donkers aan De Boschhoeve in Soerendonck om te delen hoe zij de ruiterkampen organiseert. Elk jaar organiseren zij meerdere grootschalige kampen voor verschillende niveaus en leeftijden.

De gespreksonderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:

  • Te organiseren van activiteiten
  • Mogelijkheden in coronatijden
  • Wat verwachten we van de toekomst?
  • Wat verder ter tafel komt. Er is ruimte om vragen te stellen en op elkaar te reageren.

Na de bijeenkomst wordt ook het vernieuwde handboek Ruiterkampen weer rond gestuurd en uitgegeven via de website. Heeft u hier nog leuke, originele of creatieve ideeen voor? Stuur deze dan naar ondernemersdesk@fnrs.nl. Dan kunnen we het ter inspiratie toevoegen in het handboek.

Aanmelden

We organiseren deze inspiratiesessie over ruiterkampen op dinsdag 11 januari 2022 vanaf 10 uur. Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop wanneer u ingelogd bent op de website.

Helaas hebben de coronamaatregelen ervoor gezorgd dat we niet fysiek bij elkaar kunnen komen. Maar inmiddels zijn we heel handig in online bijeenkomsten, dus ook deze bijeenkomst zal online plaatsvinden. De link om deel te nemen zullen we de dag voor de bijeenkomst doorsturen.

Heeft u interesse om samen met ons eens van gedachten te wisselen over welke mogelijkheden er wel zijn meldt u zich dan aan door een mail te sturen naar: ondernemersdesk@fnrs.nl

Kosten voor deze bijeenkomst: U kunt kosteloos deelnemen

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.