Activiteit

Bijeenkomst IST leden Midden-Nederland

11 december
11 december 2019
15:30 tot 19:00
Bijeenkomst
5 november 2019 | 1 minuut lezen

Ook dit jaar organiseert de FNRS weer bijeenkomsten voor haar IST leden. Dit jaar komen we met maar liefst drie bijeenkomsten verspreid door het land uw kant op!

Voor deze bijeenkomst zijn we vooral benieuwd naar uw inbreng en behoeftes. Wat zijn de onderwerpen waar u tegen aan loopt? Zijn er thema’s waar u wel wat extra advies bij kunt gebruiken of heeft u juist een idee dat uw collega ondernemers ook verder kan helpen op hun bedrijf? Tijdens de IST bijeenkomsten 2019 horen wij het graag van u. Naast uw eigen inbreng zijn er ook een aantal onderwerpen vanuit de FNRS die wij tijdens deze bijeenkomst met u willen delen. De programma indeling zal er als volgt uit zien:

  • Bijpraten over de ontwikkelingen bij de FNRS
  • Highlights uit de Topsportbijeenkomsten
  • Presentatie van de FNRS kostprijsberekening voor uw bedrijf
  • Rond de tafel gesprek
  • Het gebruik van managementsystemen

Aan de hand van deze bijeenkomsten horen wij graag van u waar u behoefte aan heeft. Denk hierbij aan een vervolg op de bijeenkomsten of een ander initiatief vanuit u of de FNRS.

De bijeenkomst is speciaal voor IST leden maar staat ook open voor de andere leden van de FNRS.

Bent u nou verhinderd tijdens de bijeenkomst die in uw regio wordt georganiseerd? U bent uiteraard ook van harte welkom op een van de andere bijeenkomsten. Bekijk hiervoor de agenda op onze website.

De inloop is vanaf 15.30 uur, de bijeenkomst start om 16.00 uur en rond 19.00 uur zult u, na het eten, weer huiswaarts keren.

Mocht u van tevoren al onderwerpen hebben die u graag wilt bespreken of waar u graag antwoord op wilt hebben vanuit de FNRS? Dan kunt u deze mailen naar Anita de Ruiter, a.de.ruiter@fnrs.nl . Op die manier kunnen wij ons voorbereiden op de bijeenkomst.

Vanwege het diner is het belangrijk om te weten of u aanwezig bent en verzoeken wij u om zich aan te melden voor de bijeenkomst.

Locatie

Meentweg 4
3774 TK Kootwijkerbroek

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.
18 november 2019

Wij zijn met z'n drieën waarvan 2 vegetarisch! 

Lid worden?FNRS bedrijven