Activiteit

Regiobijeenkomst regio 3

12 november
12 november 2019
10:00 tot 14:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Demi Uijtewaal
Demi Uijtewaal
11 oktober 2019 | 1 minuut lezen

In november staan traditiegetrouw de regiobijeenkomsten voor dit najaar op de agenda. Ook deze editie zullen we niet vier, maar vijf bijeenkomsten organiseren. Zo is er bijna altijd een bijeenkomst bij u in de buurt.

De FNRS heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten en daarom hebben wij u ook genoeg te vertellen tijdens de regiobijeenkomsten. Allereerst komt het keurmerkpaardenwelzijn aan bod. Namens de stichting Keurmerk Paardenwelzijn (KPW) zullen prof. dr. M.M. Sloet van Oldruitenborgh of mevrouw H. Scheurs (voorzitter stichting KPW) een toelichting geven op de stand van zaken. Daarna geven wij graag een update over de samenwerking FNRS-KNHS en de stappen voor de toekomst.

Het afgelopen jaar stond in het teken van verzekeringen en aansprakelijkheid. Zo zijn er verschillende verzekeringsmaatschappijen die het eigen risico hebben verhoogd of zelfs zijn gestopt met het verzekeren van hippische bedrijven. De FNRS heeft de laatste maanden veel onderzoek gedaan naar deze ontwikkeling op verzekeringsgebied. De uitkomsten hiervan presenteren wij graag aan u!

Tot slot hebben wij onlangs met trots onze nieuwe website en huisstijl gelanceerd. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u hier graag nog even kort over bij. Daarnaast ontvangen alle aanwezige bedrijven tijdens deze bijeenkomsten een nieuwe FNRS vlag en andere FNRS producten/documenten. Zo kunt u onze nieuwe huisstijl artikelen direct gebruiken op uw bedrijf! 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaande knop. Liever bij een van de andere regio's aanwezig zijn? Check onze agenda voor de andere data en meld u daar aan.

Locatie

Oostering 30
7933 TM Pesse

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.
Profielfoto van Tjitske Beerendonk
17 oktober 2019
Profielfoto van Tjitske Beerendonk
17 oktober 2019

Helaas past deze datum voor de regiobijeenkomst dit jaar niet voor ons. En melden ons hierbij af. 
Groeten Tjitske Beerendonk 
De Reeënwissel

Profielfoto van Maaike van Dijk
11 november 2019
Profielfoto van Maaike van Dijk
11 november 2019

Maaike van Dijk, HC Boeyenkamp 10-11-19

De 12e staat in de agenda, echter een vol weekend gehad, weet niet of ik het morgen redt om in Pesse te zijn. Had mij nog niet aangemeld vanwege volle agenda. Wil dit alvast even laen weten.