Activiteit

Regiobijeenkomst regio 2

07 november
7 november 2019
10:00 tot 14:00
Bijeenkomst
11 oktober 2019 | 1 minuut lezen

In november staan traditiegetrouw de regiobijeenkomsten voor dit najaar op de agenda. Ook deze editie zullen we niet vier, maar vijf bijeenkomsten organiseren. Zo is er bijna altijd een bijeenkomst bij u in de buurt.

De FNRS heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten en daarom hebben wij u ook genoeg te vertellen tijdens de regiobijeenkomsten. Allereerst komt het keurmerkpaardenwelzijn aan bod. Namens de stichting Keurmerk Paardenwelzijn (KPW) zullen prof. dr. M.M. Sloet van Oldruitenborgh of mevrouw H. Scheurs (voorzitter stichting KPW) een toelichting geven op de stand van zaken. Daarna geven wij graag een update over de samenwerking FNRS-KNHS en de stappen voor de toekomst.

Het afgelopen jaar stond in het teken van verzekeringen en aansprakelijkheid. Zo zijn er verschillende verzekeringsmaatschappijen die het eigen risico hebben verhoogd of zelfs zijn gestopt met het verzekeren van hippische bedrijven. De FNRS heeft de laatste maanden veel onderzoek gedaan naar deze ontwikkeling op verzekeringsgebied. De uitkomsten hiervan presenteren wij graag aan u!

Tot slot hebben wij onlangs met trots onze nieuwe website en huisstijl gelanceerd. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u hier graag nog even kort over bij. Daarnaast ontvangen alle aanwezige bedrijven tijdens deze bijeenkomsten een nieuwe FNRS vlag en andere FNRS producten/documenten. Zo kunt u onze nieuwe huisstijl artikelen direct gebruiken op uw bedrijf! 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaande knop. Liever bij een van de andere regio's aanwezig zijn? Check onze agenda voor de andere data en meld u daar aan.

Locatie

Goudse Houtsingel 101
2805 HL Gouda

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.
6 november 2019

En Wendy Fransens

Lid worden?FNRS bedrijven