Vacature medewerker marketing & communicatie FNRS

Ter versterking van ons marketing- en communicatieteam is de FNRS op zoek naar een:

Ter versterking van ons marketing- en communicatieteam is de FNRS op zoek naar een:

Allround medewerker marketing & communicatie (24-32 uur)

Word jij onze nieuwe collega?

Weet jij hippische ondernemers te bereiken en aan te spreken met relevante en inspirerende content? Heb jij een ondernemende mindset en ben jij iemand die goed planmatig en zelfstandig kan werken? Heb je een vlotte pen en weet je veel van online communicatie en social media? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als parttime (24-32 uur per week) marketing- en communicatiemedewerker bij de FNRS ben jij verantwoordelijk voor de communicatie richting onze leden en de hippische sector. Samen met jouw creativiteit en marketingplannen ben jij de medewerker die met ons meedenkt en -bouwt aan de toekomst van de hippische sector.

Jouw nieuwe baan

Je werkt samen in een klein team aan diverse campagnes en drukt jouw stempel met name op ons offline ledenmagazine én social media. Daarnaast maak je onze nieuwsbrief telkens weer secuur op, bewaak je onze huisstijl en zorg je voor passend beeldmateriaal zoals foto’s en video’s. Jij zorgt voor relevante en inspirerende content waar hippische ondernemers zich door aangesproken voelen.

Je stelt project- en communicatieplannen op en neemt de verantwoordelijkheid om deze uit te (laten) voeren. Je houdt onze website bij en werkt aan artikelen, columns of praktijkverhalen. Je gebruikt je creativiteit bij de ontwikkeling van nieuwe uitingen en middelen. Verder dragen jouw kennis en vaardigheden bij aan onderstaande:

 • Je verzorgt de redactie van ons offline ledenmagazine FNRS Zaken en implementeert deze in de verdere contentstrategie;
 • Je stelt project- en communicatieplannen op en voert deze uit;
 • Je beheert onze online kanalen zoals website en social media;
 • Je ondersteunt met opstellen, bewaken en uitvoeren van de contentkalender;
 • Je creëert creatieve content voor online en offline kanalen
 • Je schrijft pakkende teksten die SEO-proof zijn;
 • Je vergroot de zichtbaarheid van de FNRS in de hippische wereld en daarbuiten.

Wie zoeken wij?

Je krijgt energie van het bedenken en uitvoeren van marketing en communicatie activiteiten waarmee we hippische ondernemers kunnen ondersteunen. Je legt makkelijk verbinding met onze leden en weet hun behoeftes te signaleren en te vertalen naar concrete communicatiedoelen. Je zet graag je schouders eronder als het gaat om de uitvoering van de gemaakte plannen. Je durft initiatief te nemen en bent enthousiast en gedreven om binnen ons kleine team je eigen bijdrage te leveren. Je bent gemotiveerd, werkt gestructureerd en weet prioriteiten te stellen. Je bent enthousiast, creatief, sociaal, analytisch en kan zelfstandig aan projecten werken.

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en/of werkervaring in marketing en/of communicatie, commerciële economie of hippische bedrijfskunde.
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring opgedaan.
 • Je hebt interesse in verschillende vormen van content creatie en social media.
 • Het is een plus als je ook ervaring hebt met ontwerp en videobewerking.
 • Je communiceert helder, bent proactief, ondernemend en kan goed plannen en prioriteiten stellen.
 • Je hebt in ieder geval passie voor communicatie, ondernemen en paarden.
 • Je bent tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar.
 • Je beschikt over eigen vervoer omdat ons kantoor op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo nauwelijks bereikbaar is met het openbaar vervoer. 

‪Wat kan je verwachten?

Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in jouw rol; we dagen je uit om met creatieve ideeën voor verbetering te komen zodat we onze marketingactiviteiten nog verder kunnen professionaliseren. Je komt te werken in een klein, enthousiast en gedreven team in een dynamische markt.

Wij bieden jou:

 • Een veelzijdige rol waarin je alle facetten van het communicatievak tegenkomt.
 • Je ontvangt een passend salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Salarisindicatie 2.800 – 3.000 euro op fulltimebasis.
 • Je start met een jaarcontract, met de intentie om voor de lange termijn met elkaar samen te werken.
 • Je werkt volgens de cao sport, daarbij kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering en word je opgenomen in onze pensioenregeling.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
 • Een fijne werkplek bij het gezelligste verenigingskantoor van Nederland.
 • Een goede werk-privébalans dankzij mogelijkheden om hybride te werken, zowel thuis als op kantoor.

Team FNRS

De FNRS is de branchevereniging voor professionele hippische ondernemers. De FNRS behartigt de belangen van ondernemers richting externe partijen, biedt individuele diensten aan leden en werkt aan de ontwikkeling van de branche. Centrale thema's zijn kwaliteit, veiligheid en welzijn. Ondernemer, klant, en paard staan daarbij centraal.

Onze medewerkers geven elke dag het uiterste om de flexibele, betrouwbare en professionele partner voor onze leden te zijn. Daar krijgen we energie van! Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega’s via deze link

Geïnteresseerd of ken je iemand?

Zin om aan de slag te gaan en ben je van mening dat jij bij ons past? Reageer dan vóór 31 januari 2024 via onderstaande button en vul het sollicitatieformulier in. Een assessment en persoonlijkheidstest maken deel uit van de procedure.

Solliciteer hier

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Frederieke Verhaar, manager marketing & communicatie via 06 53 71 34 71 of frederieke@fnrs.nl .