Nieuws

Het is bijna zover: Horse Event 2023!

Horse Event 2023 gaat bijna van start en ook dit jaar zal de FNRS en de KNHS onder Partners in Paardrijden een grote stand bemannen. Het evenement wat verdeeld wordt over twee weekenden zal in het eerste weekend volledig in het teken staan van de jeugd. In het tweede weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van topsporters en trainers. Beide weekenden staat de Partners in Paardrijden stand vol met allerlei leuke, leerzame en interessante activiteiten voor iedere bezoeker!

Profielfoto van Han Aalmans
10 augustus 2023 | 1 minuut lezen

Horse Event Youth - 9 en 10 september

Op zaterdag 9 en zondag 10 september wordt de stand in het thema van Bixie&Friends gehuld. Om onze jeugdige bezoekers te enthousiasmeren voor dit programma zal Bixie in levenden lijve aanwezig zijn om met alle jeugdige bezoekers op de foto te gaan. Het Partners in Paardrijden team is het gehele weekend aanwezig om vragen rondom het Bixie&friends programma te kunnen beantwoorden.

Daarnaast is er weer genoeg ruimte in onze stand voor ouders en kinderen om even bij te komen van de drukte. In de kleurhoek kunnen de Bixie-fans een prachtige kleurplaat kleuren. En om deze prachtige dag vast te leggen met vriendjes en vriendinnetjes is er een photobooth aanwezig waar de paardenfans leuke foto’s kunnen laten maken.

Horse Event Pro - 16 en 17 september

Op zaterdag 16 en zondag 17 september zal onze stand te herkennen zijn aan het Partners in Paardrijden logo. Tijdens Horse Event Pro staat de ontwikkeling van het ruiter gevoel centraal. Met maar liefst drie “Joker” simulator paarden willen we de bezoeker een indruk geven van de voordelen van het gebruik van een simulator paard. Onder begeleiding van KNHS-instructeurs, gespecialiseerd in het toepassen van de ‘Joker’ simulator kunnen bezoekers ervaren wat de correcte beweging is van stap, draf en galop. Door de inzet van een ‘Joker’ simulator werkt de ruiter aan een beter balans, coördinatie en houding. Het paardenwelzijn wordt vergroot doordat er aan de houding en zit gewerkt wordt. 

We zien je graag op onze stand tijdens Nederlands populairste paardenevenement! Tickets voor Horse Event 2023 kun je hier bestellen.

Kijkje in de Keuken en De Hippische Ondernemer Dag

Voorafgaand aan Horse Event, op donderdag en vrijdag organiseren we Kijkje in de Keuken en De Hippische Ondernemer Dag. Wil je graag bij deze evenementen aanwezig zijn meld je dan nu nog aan via onze agenda.