Nieuws

BR® Equestrian Equipment nieuwe sponsor Springcompetitie!

BR® Equestrian Equipment wil er zijn voor iedereen die een band heeft met de paardenwereld. Jong, oud, beginner, gevorderd, amateur of professional, BR® levert een bijdrage aan de stimulering van de paardensport. Wij zijn trots om te mogen vermelden dat BR® de KNHS-FNRS Springcompetitie heeft geadopteerd als sponsor.

Profielfoto van Frederieke Verhaar
3 januari 2023 | 1 minuut lezen

Het sponsorschap van de ‘BR® Springcompetitie’ is een logische keuze voor BR®. Springen met plezier, dat staat centraal tijdens de BR® Springcompetitie. Springen brengt, naast plezier en afwisseling in de lessen, veel technische vaardigheden met zich mee. Ritme, balans, behendigheid en tempocontrole staan centraal in het opleiden van de veelzijdige (spring)ruiter.

Tijdens de competitie zijn er drie categorieën: S40, S60 en S80. In de finale worden de beste ruiters beloond met de titel ‘Best springende manegeruiter van het jaar’. Na afloop van de finale is er één winnaar per categorie. Ruitersportcentra maken tijdens de halve finale kans om ‘Best springend ruitersportcentrum van het jaar’ te worden.

Door het sponsorschap van BR®, ondersteunt het merk de eerste opstap voor de komende generatie wedstrijdruiters. Daarbij worden de rijkunstige basisvaardigheden voor het springen getoetst. Tijdens de BR® Springcompetitie zullen de prijzen daarom bestaan uit de stijlvolle producten van BR®.

BR® Equestrian Equipment is een merk van Bieman de Haas, de groothandel in ruitersportartikelen met bekende ruitersportmerken zoals BR®, Premiere, WHIS instuctiesystemen en ANKY® het merk opgericht door Anky van Grunsven dat staat voor fashion, technische kleding en horsewear.