Profielfoto van Daphne Gerritsen

Daphne Gerritsen

Uitlijning profielfoto

Functie: Eigenaar
Kennis over: Instructie, sport training, Communicatie en promotie
Lid sinds: 09-04-2021

Over Daphne

Vanaf 1 juni 2021 open wij in Schalkwijk (Utrecht) onze stal: VG Stables. Een stal gericht op het opleiden en trainen van talentvolle spring en dressuurpaarden maar ook het opleiden van jonge kindjes. Wij proberen om op een leuke en speelse manier de kinderen te leren wat ponyrijden inhoud en de verzorging er omheen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen een goede basis hebben in het paardrijden, waar zij hun hele leven profijt van hebben en zo de volgende generatie op een paardvriendelijke en correcte manier de paardensport te laten beoefenen. Juist de kinderen met kleinere portemonnee willen we helpen.
De lessen en trainingen worden gegeven door twee ervaren en goed opgeleide instructeurs: Kim Leen en Leroy Hernandez.

Als eigenaar wil ik mij in de toekomst gaan verdiepen in therapie met paarden, speciaal voor kinderen. Ik vind de band die kinderen met dieren hebben heel bijzonder en heb meerder malen gezien wat voor goede leermeester en paard is voor kinderen en hoeveel zelfvertrouwen en lessen kinderen hier uit kunnen halen.

Als laatste bieden wij ook pensionstalling aan. Onze accommodatie is nu druk in verbouwing. De stallen worden groter, een nieuw dak, een overdekte longeercirkel en stapmolen en de buitenbaan word vergroot naar 25mx65m. Één keer per maand organiseren we een clinic. Wij proberen zo breed mogelijk ons te laten scholen en willen onze klanten deze mogelijkheid ook bieden. Zo nodigen we gerenommeerde dressuurtrainers of springtrainers uit maar ook grondwerk of longeren met dubbele longe is een onderdeel van de paardensport om je eens beter in te verdiepen en door een kenner in te laten begeleiden.

Wij hopen jullie snel te mogen verwelkomen in Schalkwijk! De koffie staat altijd klaar.

Bijdragen van Daphne