Nieuws

Agradi nieuwe partner FNRS

Profielfoto van Frederieke Verhaar
23 juni 2021 | 1 minuut lezen

De FNRS heeft in Agradi een nieuwe partner gevonden. Agradi is dé online shop voor paard, ruiter, stal, afrastering & huisdier. De FNRS en Agradi gaan een samenwerking aan voor een jaar waarbij de focus ligt op het inhoudelijk versterken van beiden merken.

FNRS-leden profiteren van deze nieuwe samenwerking met een korting van 10% op al hun aankopen bij Agradi. De leden ontvangen hierover een persoonlijke mail met instructie. Daarnaast wordt er gewerkt aan een partnerprogramma speciaal voor klanten van FNRS-bedrijven. Met deze methode kunnen ruiters sparen voor extra kortingen of gratis producten. Hier worden de FNRS-leden in zomer verder over geïnformeerd. Zij ontvangen dan communicatiemateriaal om dit aan hun ruiters en klanten kenbaar te maken. 

Exclusief FNRS-partnerprogramma

Oskar van Straaten, CEO van Agradi, is blij met de samenwerking met de FNRS. ‘’De FNRS is dé brancheorganisatie voor ondernemers in de hippische sector. Door de samenwerking geeft Agradi toegang tot exclusieve aanbiedingen voor de FNRS-leden. Voor Agradi zijn de ondernemers belangrijk, zij zijn het portaal naar onze eindklanten. Door de opzet van het exclusieve FNRS-partnerprogramma ontvangen zowel de FNRS-leden als de eigen klanten voordeel in de Agradi webshop.’’

Haike Blaauw, directeur van de FNRS, is tevreden met de samenwerking tussen de FNRS en Agradi. “We zien in Agradi een snelgroeiende partij met een enorm online aanbod gespecialiseerd op de hippische sector. Het aanbod sluit aan bij de behoefte van onze leden en het biedt ze daarnaast ook veel voordelen.”

Over Agradi

Agradi is dé online shop voor de hippische sector. Met meer dan 100.000 producten en 300 merken is Agradi er voor zowel de professional, de hobbyist en de particulier. Bij Agradi geniet je van het gemak van online bestellen en laat je je pakket bezorgen waar en wanneer je maar wilt. Het bedrijf begon 22 jaar geleden, opgericht door Oskar van Straaten, als postorderbedrijf en is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste totaalleveranciers van ruitersportartikelen in Europa