Nieuws

KNHS Ruiterchallenge

16 april 2021 | 1 minuut lezen

Begin maart heeft de KNHS de #KNHSruiterchallenge in het leven geroepen. Met deze challenge kunnen ruiters via social media mee doen met de uitgezette opdrachten. De opdrachten wisselen elke drie weken, wat inhoudt dat iedereen om de drie weken weer een nieuwe kans heeft om leuke prijzen te winnen.

Er zijn al inmiddels al verschillende opdrachten voorbij gekomen, van laten zien hoe goed jouw invlechtkunsten zijn tot aan de mooiste buitenrijfoto’s. De opdrachten zijn gevarieerd waardoor het voor elke ruiter, van jong tot oud, en in elke discipline leuk is om mee te doen.

Heeft u uw ruiters al hun creativiteit uit de kast zien trekken voor deze challenge? Misschien kunt u ze als ondernemer een handje helpen om de challenge te winnen. Denk bijvoorbeeld eens aan om een middag op uw bedrijf te organiseren waarbij ook de uitdaging onderling met elkaar wordt aangegaan. Of organiseer een fotomiddag op uw bedrijf waardoor meerdere ruiters van uw bedrijf kans maken om de #KNHSruiterchallenge te winnen.

Via de Facebookpagina van de KNHS kunnen de ruiters meedoen en hun inzendingen opsturen. De winnaars worden ook via Facebook bekend gemaakt. 

Lid worden?FNRS-bedrijven