Nieuws

Winnaars Open Manegedagen 2019 bekend!

15 oktober 2019 | 1 minuut lezen

Van 20 t/m 29 september vonden de drukbezochte Open Manegedagen plaats op 120 maneges door het hele land. Veel nieuwe paardensporters zetten hun eerste stappen op de manege en zijn besmet geraakt met het paardenvirus.

Er was veel te doen op de maneges, van rondleidingen tot proefritjes. Het allerleukste was natuurlijk de kennismaking met de paarden. De bezoekers konden ook meedoen met een gave fotoactie waarmee je een jaar lang gratis paardrijden of een complete Harry’s Horse ruiteroutfit kon winnen.

De inzendingen stroomden binnen op de Facebookpagina Open Manegedagen. Het was nog lastig kiezen tussen alle leuke en grappige foto’s. De winnaar die een jaar lang gratis mag paardrijden op FNRS Ruitersportcentrum Boerderijcampus Erve Meinders in Tilligte is Tyco Seppenwoolde. Deze wordt persoonlijk overhandigd op de locatie van de manege.

De winnaar die zich in een gloednieuwe Harry’s Horse ruiteroutfit mag steken is Amy Thomas. Amy kan met haar nieuwe outfit shinen op Manege Stal Flicka in Hellevoetsluis. Deze wordt thuis gestuurd.

Beide winnaars van harte gefeliciteerd!

Lid worden?FNRS-bedrijven