Nieuws

Voordelig inkopen als hippisch ondernemer

Prijzen voor pensionstalling, paardrijlessen en andere producten en diensten op een hippisch bedrijfstaan door stijgende kosten steeds meer onder druk. Besparen op de inkoop kan veel schelen in de marge. Met een slim inkoopbeleid kunnen ondernemers de kosten naar beneden brengen. FNRS werkt met diverse partners waarbij hippische ondernemers kunnen profiteren van inkoopvoordelen. Een daarvan is Agradi, webshop van diverse hippische en agrarische materialen.

Profielfoto van Frederieke Verhaar
9 februari 2024 | 1 minuut lezen

FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma

FNRS, KNHS en Agradi hebben hebben exclusief voor leden van de FNRS en KNHS een partnerprogramma met veel voordelen en korting.

Sportaanbieders aangesloten bij FNRS en KNHS ontvangen 10% korting op hun bestellingen bij Agradi. Met een unieke code kunnen hun klanten met 5% shoppen bij Agradi en spaart de sportaanbieder over 3% van hun aankoopbedrag voor shoptegoed. Dit shoptegoed is weer te gebruiken in de webshop van Agradi. Kortom: veel voordelen voor sportaanbieders en hun klanten!

Voordelen sportaanbieders en hun klanten

De voordelen van dit partnerprogramma op een rij:

  • Als sportaanbieder profiteer je van 10% korting op je bestellingen*.
  • Jouw klanten ontvangen 5% korting als zij gebruik maken van jouw speciale kortingscode.
  • Jij ontvangt over 3% van het aankoopbedrag van jouw klanten als shoptegoed.

Voordelen voor ruiters

Rij jij bij een FNRS-bedrijf of ben je lid van een KNHS-vereniging? Dan kun je van 5% korting profiteren als jouw manege, stal of vereniging zich aanmeld bij het partnerprogramma. Jij ontvangt dan van jouw FNRS-bedrijf of KNHS-vereniging een unieke code waarmee je kan bestellen bij de Agradi webshop.  

Daarnaast blijven de scherpe aanbiedingen in de KNHS-webshop beschikbaar voor KNHS-leden, zoals startpashouders, ruiterpaspoorthouders, instructeurs en officials. 

Aanmelden partnerprogramma

Sportaanbieders kunnen zich aanmelden voor dit exclusieve partnerprogramma via onderstaande knop. Vul het formulier in en ontvang binnen enkele werkdagen jouw unieke code. Je profiteert zelf direct van 10% korting en je kan jouw unieke code delen met jouw klanten. 

Bekijk hier de voorwaarden voor deelname aan het partnerprogramma.

Aanmelden partnerprogramma

Ben je al partner bij Agradi? 

Dan kun je overstappen! Niet alleen krijg je meer korting bij het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma, maar je spaart ook meer shoptegoed. Je huidige shoptegoed gaat niet verloren en daarnaast krijg je een nieuwe code. Vergeet dan ook niet om deze nieuwe code zo snel mogelijk te communiceren naar je klanten!

 

*Enkele uitzonderingen