Nieuws

Data Open Manegedagen 2022 bekend!

De data voor de Open Manegedagen van 2022 is bekend! Tijdens de Nationale Sportweek van vrijdag 16 september t/m zondag 25 september 2022 worden de Open Manegedagen weer georganiseerd door FNRS en KNHS, Partners in Paardrijden. Op zaterdag 17, zondag 18, woensdag 21, zaterdag 24 en zondag 25 september kunnen FNRS-bedrijven en KNHS-verenigingen met eigen accommodatie hun locatie weer openstellen voor het publiek om bekendheid in de buurt te vergroten en meer mensen kennis te laten maken met de paarden(sport). FNRS en KNHS ondersteunen de organisaties met een frisse en stoere campagne met veel (nieuwe) materialen om deze open dagen te promoten.

Profielfoto van Lysanne Stoffer
Lysanne Stoffer
4 mei 2022 | 1 minuut lezen

Kosteloze ondersteuning met het promotiepakket Open Manegedagen

Deelnemende bedrijven bepalen zelf het programma van hun open dag, maar het Open Manegedagenpakket ondersteunt in het organiseren van deze dag. Zo bevat het pakket onder andere een uitgebreid draaiboek voor de organisatie, aankondigingsposters, informatieve posters over paardenwelzijn, een daarbij behorende quiz, knutselmateriaal, versiering, foto-items voor een winactie en andere inspiratie voor een geslaagde open dag. Met de materialen in het pakket kunnen bezoekers op een leuke manier kennis maken met het bedrijf of vereniging en worden ze geïnformeerd en geïnspireerd over onze mooie paardensport. Deelnemende bedrijven en verenigingen ontvangen het pakket kosteloos! 

Aan de inhoud van het promotiepakket voor 2022 wordt nog hard gewerkt. De inhoud wordt aangepast naar de wens van bedrijven die eerder al deelnamen. Nieuw in 2022: je kan straks zelf de precieze inhoud van jouw pakket samenstellen! Na de sluitingsdatum voor het aanmelden ontvang je een lijst waaruit je zelf kan kiezen welk (promotie)materiaal en spelletjes je op jouw Open Manegedag wil gebruiken.

Aanmelden Open Manegedagen 2022

Wil je met jouw bedrijf dit jaar deelnemen aan de Open Manegedagen? Meld je dan vóór 11 juli 2022 aan via onderstaande knop. Geef aan op welke datum je een open dag wil organiseren. Na inschrijving ontvang je een mail met een link om je eigen promotiepakket samen te stellen.

Aanmelden Open Manegedagen