Nieuws

Regiofinales Springcompetitie afgelast

5 januari 2022 | 1 minuut lezen

De KNHS-FNRS Springcompetitie zou op 16 januari van start gaan met de eerste Regiofinale. Helaas kan deze wedstrijd vanwege de huidige lockdown niet doorgaan. Ook de regiofinale van 30 januari komt te vervallen. Mits de maatregelen het toe laten, start de competitie met de halve finale op 13 februari. De ondernemers die plaatsen hebben gereserveerd schuiven door naar de halve finale. 

Doet uw ruitersportcentrum mee aan de springcompetitie? 

Voor deze editie van de Springcompetitie zijn nog enkele plekjes vrij. Ruiters kunnen meedoen in drie categorieën: S40, S60 en S80. Normaal gesproken plaatsen zij zich voor de (halve)finale via selecties op een FNRS-ruitersportcentra. In de finale wordt er per categorie gestreden om de titel ‘Best springend manegeruiter van het jaar’ en samen met alle deelnemers van het ruitersportcentrum strijden zij om de titel ‘Best springend ruitersportcentrum van het jaar’. Door de coronamaatregelen is het dit jaar mogelijk om ruiters rechtstreeks op te geven voor de halve finale op 13 februari bij Stal Groenendaal in Bunschoten. De finale vindt plaats op 27 maart op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. 

Geef uw ruiters op

Opgeven is mogelijk via springcompetitie@knhs.nl, vol is vol. Ruiters kunnen deelnemen als zij in het bezit zijn van een FNRS-KNHS Ruiterpaspoort en rijden op een FNRS-ruitersportcentrum. 

Halve finale

Zondag 13 februari 2022              Stal Groenendaal in Bunschoten

Finale

Zondag 27 maart 2022                   Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo

Lid worden?FNRS-bedrijvenWebshop