Nieuws

Heeft u de best zittende ruiter?

De Harry’s Horse Zitcompetitie gaat binnenkort weer van start. Enthousiaste ruiters en ruitersportcentra staan alweer te trappelen om mee te doen aan deze bijzondere competitie speciaal voor manegeruiters waar de focus op de houding en zit van de ruiter ligt. De Harry’s Horse Zitcompetitie start dit jaar later dan normaal in verband met de coronamaatregelen.

Matthijs Huppelschoten
3 september 2021 | 1 minuut lezen

Vanaf oktober zijn de regiofinales door het hele land gepland. Ruitersportcentra die nog mee willen doen aan de Harry’s Horse Zitcompetitie kunnen zich nog aanmelden. Meer informatie over de Harry’s Horse Zitcompetitie, het handboek en de proeven vindt u hier.

Fanatieke manegeruiters die het leuk lijkt om deel te nemen aan de Harry’s Horse Zitcompetitie kunnen zich melden bij hun eigen ruitersportcentrum. Als een ruitersportcentrum deelneemt aan de Harry’s Horse Zitcompetitie, zorgt het zelf voor een selectie van afgevaardigden voor de regiofinales. Dit kan gedaan worden door het organiseren van selectiewedstrijd(en) op de eigen locatie. Vervolgens worden er ruiters afgevaardigd naar de regiofinales, deze worden opgevolgd door kwartfinale wedstrijden en de halve en hele finale op 12 december op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Doet u al mee met uw ruitersportcentra? Wij kijken uit naar uw deelname. Misschien heeft u straks wel de best zittende manegeruiter van 2021!

Ruitersportcentrum aanmelden

Ruitersportcentra die nog mee willen doen aan de Harry’s Horse Zitcompetitie kunnen zich nog aanmelden. Meer informatie over de Harry’s Horse Zitcompetitie, het handboek en de proeven vindt u hier.