Nieuws

Voorbereiding Open Manegedagen in volle gang

De voorbereiding van de Open Manegedagen 2021 is in volle gang. Ruim 60 bedrijven hebben zich dit jaar aangemeld en openen hun deuren tijdens de Nationale Sportweek. Gister zijn de eerste pakketten verstuurd naar de bedrijven en de digitale advertentie is via de mail opgestuurd. De Nationale Sportweek is dit jaar vanaf vrijdag 17 september tot en met zondag 26 september.

Profielfoto van Suzanne Hoff
17 augustus 2021 | 2 minuten lezen

Track&Trace

Het pakket is verstuurd met een Track&Trace code zodat we kunnen zien waar en wanneer het pakket is afgeleverd. Wanneer u het pakket ontvangen heeft, kijk dan meteen even of uw posters de juiste gegevens bevatten. Als hier nog iets in gewijzigd moet worden dan kunnen we dat nog oplossing wanneer u dit tijdig aan ons doorgeeft.

Digitale advertentie

De digitale advertentie is per mail verstuurd naar alle deelnemers. Heeft u aangegeven dat u nog geen specifieke datum heeft voor uw open dag? Dan heeft u nog geen digitale advertentie ontvangen. Is uw datum van de open dag inmiddels bekend? Geef deze dan door aan ons, dan kunnen wij alsnog de advertentie kunnen opmaken en opsturen.

Werkgroep

Binnen de website van de FNRS is er een werkgroep aangemaakt voor de deelnemers van de Open Manegedagen. In deze werkgroep kunt u vragen stellen aan andere deelnemers, producten vinden die u kunnen helpen bij de organisatie van de open dag of het uitgebreide handboek downloaden. Het persbericht kunt u gebruiken om naar de lokale krant te sturen of op uw social media te plaatsen bijvoorbeeld. Pas de geel gearceerde zinnen aan en uw persbericht is klaar om gebruikt te worden. Zo heeft u uw persbericht in een handomdraai klaar.

Ook vindt u beeldmateriaal van de Open Manegedagen terug in de werkgroep. Dit zijn de beeldmerken van de campagne en voor veel mensen al herkenbaar geworden de afgelopen dagen. Zo laat u zien dat u meedoet aan een landelijke campagne wat bijdraagt aan de bekendheid van paardensport in Nederland.

De werkgroep is alleen toegankelijk voor FNRS-leden, omdat zij al een inlog voor de website hebben. Neemt u deel met een KNHS-vereniging? Neem dan even contact met ons op voor de producten uit de werkgroep.

Winacties tijdens de OMD

Tijdens de Open Manegedagen is het mogelijk om met behulp van het Open Manegedagenpakket een photobooth te maken. Hier kunnen bezoekers een originele foto maken met hun eigen telefoon en deze delen op socials media met #manegedagen. Iedereen die een foto deelt maakt kans op een jaar lang gratis paardrijden of een paardrij-outfit van Harry’s Horse. Deel deze winactie ook via uw eigen social media.

Maatregelen coronavirus

Tijdens een open dag komen er mogelijk veel personen op uw bedrijf. Om hen te attenderen op de maatregelen die gelden in verband met het coronavirus, zitten er dit jaar ook posters in het pakket met aanwijzingen om bijvoorbeeld voldoende afstand te houden of handen te ontsmetten.

Het is belangrijk dat u met uw gemeente overlegt over de mogelijkheden van het organiseren van een veilige open dag. FNRS en KNHS houden de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en indien noodzakelijk beslissen we of het gezien de omstandigheden verstandig is de Open Manegedagen door te laten gaan.