Nieuws

Video’s voor ruiters

Profielfoto van Iris Pinkster
Iris Pinkster
12 augustus 2021 | 1 minuut lezen

Vorige week plaatsen wij nieuwe video’s online van het nieuwe kwaliteitsbeleid. Deze video’s zijn ontwikkeld om ondernemers meer inzicht en ondersteuning te geven in de eisen omschreven in het handboek. Om de kwaliteitseisen eenvoudig uit te leggen aan uw ruiters zijn er nu ook video’s voor ruiters. Hierin geven we onder andere uitleg over de voorbereidingen op een eerste paardrijles, het belang van veiligheid en dat het welzijn van de paarden goed voor elkaar is bij FNRS-bedrijven.


Kwaliteit, veiligheid en welzijn

De eerste ruitervideo’s zijn gericht op kwaliteit, veiligheid en welzijn.

Deze video’s zijn gemaakt voor ondernemers om in te zetten voor nieuwe en bestaande ruiters. Hiermee kunnen nieuwe ruiters geïnspireerd worden om te gaan paardrijden bij een FNRS-bedrijf en weten ze wat ze kunnen verwachten.

De video’s voor ruiters bevatten de volgende onderwerpen;

·         Kwaliteit 

In deze video geven we uitleg hoe ruiters het beste een bedrijf kunnen kiezen dat bij ze past en waarom het verstandig is om te kiezen voor een bedrijf dat is aangesloten bij de FNRS.

·         Veiligheid

In deze video leggen we uit welke veiligheidsregels er gelden en waar ruiters op moet letten als ze willen beginnen met paardrijden.

·         Welzijn 

In deze video leggen we uit wat paardenwelzijn inhoudt en dat dit bij FNRS-bedrijven altijd goed voor elkaar is.

 

Waar kunt u de video’s vinden?

De video’s voor ruiters staan sinds deze week online. Ondernemers kunnen de video’s inzetten via social media, de website of in een mail naar nieuwe ruiters. Ter ondersteuning aan de informatie zodat nieuwe ruiters goed voorbereid op hun eerste manege les komen en bewust kiezen voor een bedrijf waar kwaliteit, veiligheid en welzijn goed voor elkaar is. De links zijn ook te vinden op onze website, ons YouTube kanaal en via onze social media.