Activiteit

Informatiebijeenkomst: pensioenregeling, hoe werkt dat?

06 juni
6 juni 2023
10:00 tot 12:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Robert van Almkerk
2 mei 2023 | 1 minuut lezen

Let op: deze bijeenkomst is op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Pensioen is voor veel werknemers én werkgevers een ingewikkeld onderwerp. Toch kan het een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde zijn voor je medewerkers. FNRS-ondernemers die overwegen een pensioen aan te bieden aan de medewerkers weten ook niet altijd waar te beginnen. FNRS organiseert daarom op dinsdag 6 juni een informatiebijeenkomst op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Tijdens deze bijeenkomst word je geïnformeerd over pensioenregelingen, de mogelijkheden en aanpak voor jouw bedrijf.

Er zijn verschillende redenen om een pensioenregeling voor jouw medewerkers af te sluiten. De AOW, de oudedagsvoorziening die is geregeld vanuit de overheid, is slechts een basisvoorziening. Als werkgever kun je een aanvullend pensioen aanbieden maar velen weten niet hoe. De pensioenvoorziening is vaak een kostbare en ingewikkelde secundaire arbeidsvoorwaarde. FNRS is zich hier van bewust en wil daarom ondernemers informeren. Een goede pensioenregeling voor je medewerkers levert een bijdrage aan een goed toekomstgericht personeelsbeleid en is een belangrijk middel om goed personeel aan te trekken en te behouden.

Op 6 juni organiseert FNRS daarom in samenwerking met partner Aon een informatiebijeenkomst. Het doel is om je mee te nemen in de wereld van pensioenen en het proces om tot een pensioenregeling te komen. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en met elkaar in gesprek te gaan. We inventariseren ook graag de wensen van de FNRS leden om hen op dit dossier in de toekomst te kunnen ondersteunen.

De bijeenkomst is exclusief voor FNRS-leden. Kom je ook?

Programma

Datum: 6 juni 2023
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum, De Beek 125 in Ermelo

9.30 uur Ontvangst
10.00 uur Start bijeenkomst
12.00 uur Afsluiting met lunch

 

Aanmelden kan via de knop aanmelden hieronder (inloggen vereist). Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail.

Locatie

De Beek 125
3852 PL Ermelo

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.