Activiteit

Competitie-Tour 2023

02 maart
2 maart 2023
10:30 tot 13:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Swaen Brink
2 minuten lezen

Zijn jouw fanatieke manegeruiters toe aan een leuke uitdaging? En heb jij zin om het aanbod op jouw bedrijf uit te breiden? FNRS en KNHS organiseren jaarlijks een aantal competities speciaal voor manegeruiters! Door deel te nemen aan deze competities kunnen manegeruiters op andere locaties wedstrijden rijden en zo meer ervaring opdoen. Er wordt gestreden om verschillende titels, zoals best zittende manegeruiter van het jaar, best springend ruitersportcentrum of met je hele team winnaar van het NK carrouselrijden. Voor een ruitersportcentrum bieden de voorbereidingen op de competities een nieuw verdienmodel met bijvoorbeeld een aangepast lessenaanbod of speciale selectiedagen. Maar bovenal creëert deelname aan de competities weer echt een clubgevoel op jouw bedrijf!

Competities speciaal voor manegeruiters

Lees hier meer over de BR Springcompetitie

Lees hier meer over de Harry’s Horse Zitcompetitie

Lees hier meer over de Carrouselwedstrijden


Competitie-Tour door Nederland

Ben je al bekend met deze competities speciaal voor manegeruiters? Misschien doet jouw bedrijf al jaren mee of heb je eerder eens mee gedaan? Maar het kan ook zijn dat je de competities nog niet kent en nog nooit hebt meegedaan. Om meer te vertellen over de competities en elkaar hierover te inspireren organiseren FNRS en KNHS de Competitie-Tour op vier locaties door heel Nederland.

Tijdens deze Competitie-Tour gaan we in kleine groepen in gesprek met elkaar hoe deze competities te organiseren zijn. Zowel ervaren als onervaren bedrijven zijn van harte welkom bij deze bijeenkomsten. We wisselen praktische ervaringen met elkaar uit en enthousiasmeren elkaar om deel te nemen aan een van de competities. Praktijkervaringen geven handvatten om ook voor jouw ruiters deel te nemen en activiteiten op jouw bedrijf te organiseren.

Diverse ervaren ondernemers, waaronder Renee Bottelier (Les Chevaux), Ron van Eerden (Hippisch Centrum De Delft), Joost Rodenburg (Klein Oever) en Henk Kieviet (Manege Oostmoer) vertellen over het waarom ze deelnemen, hoe ze dit implementeren binnen hun bedrijf én hoe het verdienmodel voor deze competities eruit ziet. We brengen graag een gesprek op gang tussen ondernemers met én zonder ervaring met de verschillende competities. Er is dus voldoende tijd en ruimte voor vragen, discussie en gesprekken.

Programma

10:00 - 10:30 Inloop
10:30 - 12:30 Sprekers carrousel, Zit- en Springcompetitie
12:30 - 13:00 Lunch (eventueel uitloop is mogelijk)

Data en locaties

Donderdag 9 februari – regio Noord-West
10.30 uur – 13.00 uur
Vario Hippique
Amsterdamseweg 30, Velsen-Zuid

Donderdag 16 februari – regio Zuid-West
10.30 uur – 13.00 uur
Goudse Manege
Goudse Houtsingel 101, Gouda

Donderdag 23 februari – regio Zuid-Oost
10.30 uur – 13.00 uur
Manege Meulendijks
Strabrechtseheideweg 6, Heeze

Donderdag 2 maart – regio Noord-Oost
10.30 uur – 13.00 uur
Klein Oever
Oud Avereest 60, Balkbrug

Kosten

De bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor FNRS-leden. Zij kunnen de bijeenkomsten kosteloos bijwonen. Tijdens de bijeenkomst wordt een lekkere lunch geserveerd.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst van donderdag 2 maart kan via onderstaande aanmeldknop.   

Kosten voor deze bijeenkomst: U kunt kosteloos deelnemen

Locatie

Oud Avereest 60
7707 PP Balkbrug
Nederland

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.