Activiteit

Kijkje in de Keuken zomereditie

23 juni
23 juni 2022
09:30 tot 21:00
Evenement
19 april 2022 | 2 minuten lezen

YES! Eindelijk kunnen we dan echt weer van start met het organiseren van fysieke bijeenkomsten. Afgelopen week hebben we de reeks eerste fysieke regiobijeenkomsten succesvol kunnen afsluiten en dat smaakt naar meer.

Na twee jaar nagenoeg geen bijeenkomsten te kunnen organiseren, staan we te popelen om dat dit jaar eens goed in te halen. Daarom nemen wij jullie heel graag mee tijdens onze zomereditie van Kijkje in de Keuken. Schrijf donderdag 23 juni alvast in de agenda, want dan reizen we af naar het zuiden van Nederland en gaan we op bezoek bij een aantal (hippische)bedrijven met een inspirerend verhaal.

Een van deze bedrijven is niemand minder dan Green Valley Estate in Deurne. Het voormalige NHB Deurne is juni 2021 gekocht door de Deurnese familie Van den Eijnden en kreeg een nieuwe naam: Green Valley Estate. Samen met een aantal deskundigen bundelen zij hun krachten om het Hippisch Centrum tot een succes te maken. Tijdens het bezoek zullen we dan ook alles te horen krijgen over de plannen die de nieuwe eigenaren hebben voor deze prachtige locatie. Uiteraard krijgen we ook een uitgebreide rondleiding over deze indrukwekkend accommodatie. We sluiten ons bezoek bij Green Valley Estate af met een smaakvolle lunch.

Na de lunch stappen we in de auto en wordt het programma vervolgt bij Stoeterij Duyselshof. Stoeterij Duyselshof bestaat uit een succesvolle sport- en opfokstal. De stoeterij is in eigendom van Wim van der Leegte die in 2000 begon met de springstal in Duizel. Met de paarden uit deze stal heeft Stoeterij Duyselshof, met als sponsor VDL Groep, vele nationale en internationale prijzen gewonnen. In 2005 werd de fokkerij in Hoogeloon toegevoegd aan Stoeterij Duyselshof. Op deze manier is Stoeterij Duyselshof niet afhankelijk van aangekochte toppers, maar wordt gewerkt met eigen fokproducten. Deze fokproducten zijn onder andere nakomelingen van paarden die zich in de springstal bewezen hebben. Toen de eigen aanfok op een leeftijd kwam dat ermee gewerkt kon worden is in 2009 de opleidingsstal gerealiseerd. Zo heeft Stoeterij Duyselshof het hele traject van veulen tot (top)sportpaard in eigen beheer.

Vanuit Stoeterij Duyselshof rijden we door naar De Wereld van VDL. De Wereld van VDL is een exclusief experience centre die het verhaal van VDL Group verteld.  Het laat het DNA en de innovatiekracht van het bedrijf zien. Beweging en beleving- dát blijft de bezoeker bij na een bezoek aan de Wereld. Hologrammen die verschijnen, oplichtende objecten, draaiende geëxplodeerde wielen van een MINI en dansende robots maken de Wereld van VDL tot een unieke beleving. Na deze ervaring sluiten we de dag af met een lekker, maar bovenal gezellig diner waarna iedereen weer huiswaarts keert. Wij kunnen niet wachten om deze dag met jullie erop uit te trekken en zien jullie graag 23 juni. Aanmelden kan via de link onder deze pagina.

Het programma:

09.30 - 10.00 uur             Ontvangst met koffie en thee bij Green Valley Estate
10.00 uur Presentatie over Green Valley Estate en voormalig Hippisch Centrum Deurne
11.00 uur  Rondleiding over het centrum van Green Valley Estate
12.00 - 13.00 uur Lunch
13.00 - 13.40 uur Vertrek naar Stoeterij Duyselshof
13.40 - 15.00 uur Presentatie en rondleiding over Stoeterij en opfok Duyselshof
15.00 - 15.30 uur Vertrek naar De Wereld van VDL
15.30 - 17.00 uur De Wereld van VDL
17.00 uur Vertrek naar diner
17.30 uur Diner


Een deelname aan het dagprogramma is kosteloos. Diner je ook gezellig mee? Dan zijn de kosten 35 euro per persoon. Deze dag zullen geen touringcars worden ingezet, eigen vervoer is dus noodzakelijk. Deelname is exclusief voor FNRS-leden. 

 

De inschrijving is inmiddels gesloten vanwege het bereiken van het maximaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om je aan te melden voor de reservelijst, mocht er iemand onverhoopt uitvallen is het mogelijk dat je toch nog deel kunt nemen. Wil je op deze reservelijst komen te staan? Stuur dan een mailtje naar ondernemersdesk@fnrs.nl . 

Kosten voor deze bijeenkomst: Het dagprogramma is kosteloos, de kosten van het diner zijn 35 euro per persoon.
Lid worden?FNRS-bedrijvenWebshop