Activiteit

AFGELAST Workshop Ondernemersplan

15 december
15 december 2021
19:00 tot 22:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Suzanne Hoff
22 oktober 2021 | 2 minuten lezen

Helaas zijn we genoodzaakt deze bijeenkomst af te gelassen. De volgende workshop Ondernemersplan zal in het voorjaar van 2022 plaatsvinden.

Veel paardenmensen koesteren de droom om ooit voor zichzelf te beginnen. Durft u deze droom werkelijkheid te maken en te starten met een hippische onderneming? Start dan niet zonder ijzersterk ondernemersplan. Een dergelijk plan is namelijk nodig om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een vliegende start kan maken en om van uw droom een goed lopend bedrijf te maken. Maar ook bestaande ondernemers die een nieuwe financiering nodig hebben, ontkomen niet aan het schrijven van een ondernemersplan. Maar wat is een ondernemersplan eigenlijk en wat staat er allemaal in?

Workshop Ondernemersplan

Om dit uit te leggen en om te helpen bij het schrijven van een ondernemersplan organiseert FNRS, in samenwerking met haar partner ABAB Accountants en Adviseurs, de nieuwe workshop Ondernemersplan op woensdagavond 15 december. De workshop is bedoeld voor mensen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden en risico’s van het starten van een hippisch bedrijf, ondernemers met een bestaand bedrijf die graag de volgende stap willen maken en voor ondernemers met een goed lopend bedrijf die plannen voor de toekomst duidelijk op papier willen zetten. Voor het schrijven heeft de FNRS, in samenwerking met de Rabobank, een digitaal handboek ontwikkeld met bijpassend digitaal invulmodel. Met het invulmodel heeft u een format waarin u stap voor stap uw ondernemersplan kunt schrijven. Deze workshop is een vervolg op de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen. Ook als u die een tijd geleden gevolgd heeft kunt u aan de workshop Ondernemersplan deelnemen.  Heeft u hulp nodig bij het invullen? Meld u dan aan voor de extra ondersteuning tijdens de workshop Ondernemersplan waarin de FNRS u verder helpt bij het schrijven van uw plan.

Aanmelden workshop Ondernemersplan

De workshop Ondernemersplan vindt plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo op woensdag 15 december van 19:00 uur tot  21:30 uur.

Voor leden van de FNRS is de workshop Ondernemersplan gratis. Voor niet-leden bedragen de kosten voor de bijeenkomst € 39,95,- inclusief BTW p.p. Dit is inclusief het handboek Ondernemersplan en het invulmodel t.w.v.  € 32,50,-.

FNRS-leden kunnen zich onder aan deze pagina aanmelden voor de workshop Ondernemersplan via de aanmeldknop, zodra zij zijn ingelogd op de website. Bent u geen FNRS-lid en wilt u toch graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Dan kunt u zich hier aanmelden via het formulier.

Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen

De workshop Professioneel Hippisch Ondernemer wordt twee keer per jaar gehouden, waar dieper in gegaan wordt op vraagstukken over bijvoorbeeld het bepalen van een strategie, het opstellen van een financieel plan of hoe het zit met aansprakelijkheid en verzekeringen. Met het handboek Professioneel Hippisch Ondernemen en het handboek Ondernemersplan ernaast kan het bijna niet meer mis gaan.

Wilt u zich goed voorbereiden op het starten van een hippisch bedrijf of de toekomstplannen voor uw huidige bedrijf (beter) op papier krijgen? Meld u zich dan aan voor beide workshops. Een datum voor de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen volgt later.

Locatie

De Beek 125
3852 PL Ermelo