Activiteit

AFGELAST Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen

29 november
29 november 2021
19:00 tot 22:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Suzanne Hoff
2 minuten lezen

Helaas zijn we genoodzaakt deze bijeenkomst af te gelassen. De volgende workshop Professioneel Hippisch Ondernemen zal in het voorjaar van 2022 plaatsvinden.

Bent u toe aan professionalisering of ontvangt u graag advies bij het opzetten van een bedrijf? Kom dan naar de workshop voor starters en ondernemers die willen innoveren in de hippische sector: Professioneel Hippisch Ondernemen. Op maandag 29 november wordt er een workshop gehouden door de FNRS in samenwerking met Boertjes Makelaardij.

De workshop is bedoeld voor mensen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden en risico’s van het starten van een hippisch bedrijf, ondernemers met een bestaand bedrijf die graag de volgende stap willen maken en voor ondernemers met een goed lopend bedrijf die op de hoogte willen blijven van mogelijkheden tot verandering en groei.

Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen

De workshop Professioneel Hippisch Ondernemen staat in het teken van actuele onderwerpen in de hippische sector en belangrijke aspecten voor hippische ondernemers, te weten:

  • Bepalen van de strategie;
  • Aansprakelijkheid en verzekeringen;
  • Het opstellen van een financieel plan.

Vergunningen, bestemmingsplannen, milieuwetgeving, arbo- en personeelszaken komen zowel in de workshop als in het handboek, dat u tijdens de workshop ontvangt, aan bod. Tijdens de workshop is er voldoende tijd en gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën. Naast de kennis en expertise van de FNRS zal Harry Boertjes van Boertjes Makelaardij aanwezig zijn om zijn deskundigheid met betrekking tot onder andere huisvesting, financierbaarheid en ruimtelijke ordening met u te delen.

Aanmelden workshop Professioneel Hippisch Ondernemen

De workshop Professioneel Hippisch Ondernemen vindt plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo op maandagavond 29 november van 19:00 uur tot  22:00 uur.

Voor leden van de FNRS is de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen gratis. Voor niet-leden bedragen de kosten € 39,95,- inclusief BTW p.p. Dit is inclusief het handboek t.w.v.  € 32,50,-.

FNRS-leden kunnen zich ondera an deze pagina aanmelden voor de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen via de aanmeldknop, zodra zij zijn ingelogd op de website. Bent u geen FNRS-lid en wilt u toch graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Dan kunt u zich hier aanmelden via het formulier.

Workshop Ondernemersplan

Naast de workshop en het handboek Professioneel Hippisch Ondernemen organiseert de FNRS op woensdagavond 15 december een nieuwe workshop: workshop Ondernemersplan. Dit is een aanvulling op de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen en ondersteunt u bij het schrijven van een goed (hippisch) ondernemingsplan. We gaan dan dieper in op het daadwerkelijk schrijven van een Ondernemersplan. Met behulp van een door FNRS ontwikkeld invulmodel en handboek ondersteunen wij u bij het schrijven van uw ondernemersplan. Lees hier waarom het schrijven van een ondernemersplan zo belangrijk is.

Klik hier voor meer informatie over workshop Ondernemersplan en het aanmelden.

Wilt u zich goed voorbereiden op het starten van een hippisch bedrijf of de toekomstplannen voor uw huidige bedrijf (beter) op papier krijgen? Meld u zich dan aan voor beide dagen.

Locatie

De Beek 125
3852 PL Ermelo