Activiteit

Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen

06 juli
6 juli 2021
19:00 tot 22:00
Bijeenkomst
Soort: Online
Profielfoto van Matthijs Huppelschoten
Matthijs Huppelschoten
10 juni 2021 | 1 minuut lezen

Bent u toe aan professionalisering of ontvangt u graag advies bij het opzetten van een bedrijf? Kom dan naar de workshop voor starters en vernieuwers in de hippische sector: Professioneel Hippisch Ondernemen. Op dinsdag 6 juli wordt er een (digitale) workshop gehouden met de FNRS en Boertjes Makelaardij.


De workshop is bedoeld voor personen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden en risico’s van het starten van een hippisch bedrijf, ondernemers met een stal die graag de volgende stap willen maken en voor ondernemers met een goed lopend bedrijf die op de hoogte willen blijven van mogelijkheden tot verandering en groei. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zal de bijeenkomst digitaal plaatsvinden via Zoom. Zodra u zich aanmeldt ontvangt u een link waarmee u deel kan nemen. Let op: om actief deel te kunnen nemen is het van belang dat u beschikt over een laptop/pc met camera. 

Actuele onderwerpen

De workshop Professioneel Hippisch Ondernemen staat in het teken van actuele onderwerpen in de hippische sector en belangrijke aspecten voor hippische ondernemers, te weten:

  • Bepalen van de strategie;
  • Aansprakelijkheid en verzekeringen;
  • Het opstellen van een financieel plan.

Vergunningen, bestemmingsplannen, milieuwetgeving, arbo- en personeelszaken komen zowel in de workshop als in het handboek aan bod. Tijdens de workshop is er voldoende tijd en gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën. Naast de kennis en expertise van de FNRS zal Harry Boertjes van Boertjes Makelaardij aanwezig zijn om zijn deskundigheid met betrekking tot onder andere huisvesting, financierbaarheid en ruimtelijke ordening met u te delen. 

Naast het handboek Professioneel Hippisch Ondernemen wordt er een handboek Ondernemingsplan ontwikkelt. Dit is een aanvulling op Professioneel Hippisch Ondernemen en ondersteund u bij het schrijven van een goed (hippisch) ondernemingsplan. Tijdens de workshop zal hierover meer verteld worden.

Aanmelden

De kosten voor de workshop bedragen € 39,95,- inclusief BTW p.p. Dit is inclusief het handboek t.w.v.  € 32,50,-.
Voor leden van de FNRS is de bijeenkomst gratis.

FNRS-leden kunnen zich aanmelden via deze pagina, zodra zij zijn ingelogd op de website. Bent u geen FNRS-lid en wilt u toch graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Dan kunt u zich hier aanmelden .

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.