Activiteit

Tour de Branche regio Brabant/Zeeland (2)

01 december
1 december 2020
13:30 tot 15:00
Bijeenkomst
Soort: Online
3 november 2020 | 1 minuut lezen

Het zijn op dit moment rare tijden. Het coronavirus heeft ons sinds begin 2020 in haar greep. Alles wat we gewoon vonden, is nu bijzonder. De warmte van een hartelijk begroting voelen we niet meer omdat we afstand moeten houden. Een glimlach zien we niet meer door de mondkapjes. En samenkomen kan niet meer zoals voorheen omdat de groepsgrootte beperkt is.

Normaal gesproken bezoeken we collega-ondernemers en leren we van elkaar tijdens de ‘Tour de Branche’. Dit jaar organiseren wij een digitale variant voor hippische ondernemers uit uw regio. Een bijeenkomst om met elkaar te sparren over onderwerpen die spelen, ervaringen uit te wisselen en vragen aan elkaar en de FNRS te stellen. Klinkt bijna zoals vanouds, maar dan vanaf uw eigen erf via de computer of mobiele telefoon.

Meld u aan voor deze bijeenkomst via onderstaande aanmeldknop.

Komt dit moment u niet uit? U bent uiteraard van harte welkom bij een van de andere digitale Tour de Branche bijeenkomsten. Een overzicht van alle bijeenkomsten vindt u in de agenda op onze website.

 

Om deze bijeenkomsten gestructureerd te laten verlopen zijn er een aantal voorschriften:

Maximaal 10 deelnemers per bijeenkomst (bij voldoende interesse wordt er een tweede bijeenkomst georganiseerd, u wordt hier per mail van op de hoogte gesteld)

Aanmelden via de agenda op de website van de FNRS. U ontvangt uiterlijk één dag voor aanvang van de bijeenkomst per email een bevestiging met link en instructie voor digitale deelname

Graag de te bespreken onderwerpen uiterlijk één dag van tevoren sturen naar ondernemersdesk@fnrs.nl

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.
Lid worden?FNRS-bedrijven