Flybusters

Flybusters biedt de oplossing tegen overlast van vervelende vliegen in uw paardenstal. Door middel van een systematisch en volautomatisch vernevelingssysteem wordt er op gezette tijden een natuurlijk middel de stal in gebracht. Flybusters is uniek in Nederland, omdat zij voor deze toepassing als enige beschikt over een registratie voor de veiligheid van het product voor mens en dier.

Flybusters biedt een uitgebreide service voor de installatie en het onderhoud van het Flybusters systeem. Voor het vliegenseizoen begint, zorgt Flybusters ervoor dat uw installatie klaar staat voor gebruik en dat het nodige onderhoud is gedaan. Wanneer het vliegenseizoen ten einde is, zal een medewerker langskomen om de installatie winterklaar te maken. Flybusters staat altijd voor u klaar met technische ondersteuning en antwoord op eventuele vragen. De monteur kan, indien nodig, gedurende het seizoen de installatie opnieuw voor u vullen en de instellingen aanpassen.

Flybusters biedt een exclusieve, directe korting aan de leden van de FNRS. Leden ontvangen 5% korting op het gehele Flybusters assortiment zoals installaties, hardware en refill-cartridges.

Vul hier uw lidnummer van de FNRS in
* verplicht veld