Vacature stage marketing & communicatie

FNRS heeft per september 2020 een stageplek beschikbaar voor een (online) marketing en/of communicatie stagiair(e). Schrijf jij graag duidelijke (web)teksten en werk je content uit voor sociale media en nieuwsbrieven? Ben jij lekker creatief en kan jij onze corporate presentatie online en offline verder ontwikkelen? Ben jij een communicatief talent? En wil je veel leren in een stagefunctie met verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw ideeën? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Jij wordt onderdeel van de marketing & communicatie afdeling en zal diverse projecten gaan ondersteunen, begeleiden en uitvoeren. Je krijgt bij de FNRS de kans om in een korte tijd veel ervaring op te doen en een bijdrage te leveren aan het succes van onze vereniging. Het betreft een meewerkstage waarin je rapporteert aan, en wordt ondersteund door de marketingmanager. Als (online) marketing- en communicatie stagiair(e) ondersteun je ons (online) marketingteam op verschillende vlakken:

 • ‪Je beheert onze social mediakanalen en maakt hier ook content voor (tekst, foto, video).
 • ‪Je schrijft uitnodigende praktijkverhalen die SEO-technisch ijzersterk in elkaar zitten.
 • ‪Je denkt mee over optimalisatie van SEO en SEA.
 • ‪Je werkt mee aan de ontwikkeling van (online) campagnes en nieuwe corporate communicatiemiddelen.
 • Je beheert ons uitgebreide foto-archief en zorgt voor uitbreiding.
 • Je denkt mee aan een invulling van ons jubileum december 2020.

‪Wat vragen wij van jou?

Je bent gemotiveerd, werkt gestructureerd en weet prioriteiten te stellen. Als persoon ben jij enthousiast, creatief, sociaal en kan je zelfstandig projecten op pakken en afronden. Je bent studerende in een studierichting (MBO of HBO) met duidelijk connectie met marketing of communicatie maar ook opleidingen uit de hippische sector, commerciële economie of journalistiek sluiten we natuurlijk niet uit. Je hebt in ieder geval passie voor ondernemen en paarden.

We zien in jouw motivatie en cv graag dat jij:

 • Een MBO- of HBO-opleiding volgt met duidelijke connectie met marketing en communicatie;
 • Op zoek bent naar een meewerkstage (geen afstudeerstage);
 • Beschikbaar bent voor een periode tussen 3 en 6 maanden;
 • ‪Een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal;
 • Eventueel kunt werken met Adobe programma’s (Photoshop, Illustrator en InDesign).

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een stagevergoeding van € 350,00 bruto per maand op basis van 38 uur per week. Je komt in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan. Standplaats is Ermelo. Je moet over eigen vervoer beschikken, ons kantoor is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Gezien de huidige coronamaatregelen werken wij grotendeels  vanuit huis.

Geïnteresseerd of ken je iemand?

Zin om aan de slag te gaan en ben je van mening dat jij bij ons past? Reageer dan via onstaande link. 

solliciteer direct

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Frederieke Verhaar, coördinator marketing & communicatie via 06 53 71 34 71 of f.verhaar@fnrs.nl.

Lid worden?FNRS bedrijven