Anita de Ruiter

Functie: Eigenaar
Lid sinds: 18-10-2019

Over Anita

Mijn naam is Anita de Ruiter, geboren in 1965 en getrouwd met Johan de Ruiter. Samen hebben wij twee dochters, Esra en Noa.

Ik ben een dressuuramazone op lichte tour niveau en train samen met dochter Esra bij ons op stal de paarden. Tevens brengen wij hen uit op wedstrijden. Daarnaast geef ik veel (privé) les aan zowel reguliere als para-ruiters tot en met subtop niveau. Ik begeleid onze dochter Esra de Ruiter op Para en Subtopwedstrijden. Ik ben gediplomeerd ORUN instructrice wedstrijdsport niveau 4 , lid van het KNHS Netwerk Aangepaste Sport en trainersplatform Noord-Brabant. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen bij NLCoach. Naast mijn werk op onze IST stal ben ik nog 24 uur werkzaam voor de FNRS als Accountmanager Zuid West Nederland.

Ik ben begonnen met rijden op een FNRS manege in de Bollenstreek en heb daar alle fasen doorlopen van manege ruiter tot Prix St George amazone met een eigen paard. Ik gaf daar manege lessen, zowel springen als dressuur, begeleidde buitenritten en liep met alle werkzaamheden mee. Daarnaast was ik werkzaam bij de Rabobank, afdeling bedrijven.

Sinds 1999 wonen wij in Noord-Brabant en sinds eind 2007 in Sprang-Capelle waar wij onze huidige Dressuurstal de Ruiter gestart zijn.

Bijdragen van Anita

Lid worden?FNRS bedrijven