FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

U heeft uw bedrijf aangemeld voor de Open Manegedagen op 17 en 18 september. De FNRS en KNHS voorzien u graag van praktische tips en downloads voor de promotie van uw open dag. In deze nieuwsbrief vindt u alle informatie. 

spacer
spacer
spacer
   Persbericht

Zorg dat uw open dag lokaal onder de aandacht komt. De FNRS en KNHS hebben voor u een standaard persbericht opgesteld, dat u aan kunt passen met uw eigen gegevens. Stuur het persbericht naar de plaatselijke huis-aan-huisbladen, regionale nieuwswebsites en de regionale krant. 
 

Het persbericht staat op www.fnrs.nl/openmanegedagen. Naast het invulformulier staat een aantal downloads waaronder het 'Zelf aan te passen Nieuws/Persbericht'. U opent het persbericht in Microsoft Word en hoeft enkel de geel gearceerde tekst te vervangen.

Vergeet niet om een leuke foto mee te sturen en uw telefoonnummer te vermelden voor meer informatie! 

   Banners voor op uw website

Promoot uw open dag ook online! Plaats een nieuwsbericht op uw website (tip: gebruik het persbericht als basis), wijd er een aantal facebookberichten aan en zet in in de online agenda.

Op www.fnrs.nl/openmanegedagen staat een aantal banners om op uw website te plaatsen. Er is een staande smalle banner voor aan de zijkant van uw website en een liggende brede banner voor aan de boven- of onderkant van uw webpagina. Er is ook een Facebookbanner beschikbaar.

 

foto_nieuwsbericht.png

 

   Kies een goed programma

En dan het belangrijkste: een leuk en inspirerend programma voor de Open Dag! U heeft ongetwijfeld genoeg te vertellen over uw bedrijf en de lessen die er gegeven worden. Plan daarnaast ook leuke activiteiten voor de bezoekers. Ponyrijden, poetsen, vlechtjes maken, een ritje met de wagen, kleurplaten kleuren, hoefijzers beschilderen, schminken: er is genoeg te verzinnen! 
 

Naast de doe-dingen, kunt u natuurlijk ook van alles laten zien. Vraag een aantal van uw ruiters of ze een proeflesje willen voorrijden, laat zien hoe een longeles in zijn werk gaat, zet een aantal hindernissen op voor een demonstratie, organiseer een F-proef en mobiliseer het voltige- of carousselteam. Misschien heeft u ook nog wel pensionklanten die iets willen laten zien, zoals een dressuurproef of vrijheidsdressuur. Heeft u bekende mensen, of voor de regio belangrijke mensen in de buurt wonen? Kijk of zij een bezoekje willen brengen aan uw bedrijf en of ze misschien iets voor u in het programma kunnen betekenen!

 

Heeft u meer ideeën nodig? Kijk eens op www.manegedagen.nl om te zien wat andere maneges organiseren.

spacer
   Promotieposters

Er zijn algemene A3- en A2-posters ontwikkeld voor de Open Manegedagen. Deze heeft u begin augustus per post ontvangen. Vul op deze poster de datum van uw Open Manegedag in en vergeet niet om de naam en het adres van uw bedrijf onderaan in te vullen. Verspreid de poster door uw vestigingsplaats en op uw bedrijf. Heeft u er niet genoeg? Stuur dan even een mailtje naar ondernemersdesk@fnrs.nl of vraag uw accountmanager.

Goede posterlocaties:

  • Snackbar
  • Supermarkt
  • Kinderboerderij
  • Basisschool
  • Kerk
  • Ruitersportzaak 

 

poster_afbeelding.png

   Spandoek Nationale Sportweek

Omdat de Open Manegedagen tijdens de Nationale Sportweek worden georganiseerd, kunt u ook Nationale Sportweek-spandoek aanvragen bij NOC*NSF. Door het formulier op deze website in te vullen, laat u weten dat u meedoet aan de Nationale Sportweek en krijgt u (indien voorradig) een spandoek opgestuurd. De doeken worden geleverd inclusief bevestigingskoorden en hebben een afmeting van 4,00 x 0,90 meter.


Daarnaast kunt u uw open dag ook nog eens op de website van de Nationale Sportweek laten zetten. Vul dan dit formulier in.

   Gratis advertentie snelle aanmelders!

De eerste 25 aangemelde maneges krijgen een gratis advertentie in hun lokale krant! Een unieke kans om uw bedrijf in uw regio eens extra onder de aandacht te brengen! Deze gratis advertentie wordt opgemaakt door de FNRS en is voor de eerste 25 maneges die zich aanmelden voor een Open Dag op 17 en/of 18 september. De advertentie zal tussen 7 en 14 september worden geplaatst.

 

Als u bij de eerste 25 aanmeldingen hoort, ontvangt u eerdaags bericht.

   Vragen?

Bekijk hier de landingspagina of kijk op www.manegedagen.nl Heeft u nog vragen? Neem contact op met de FNRS via 088 - 02 24 300

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op. Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemerszaken@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.