Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Nederlanders positief over paarden(sport)
> Platform Ondernemende Sportaanbieders
> Actuele hooi- en stroprijzen
> Informatiedag therapeutisch paardrijden
> Oproep: historisch FNRS-materiaal gezocht
spacer spacer
Nederlanders positief over paarden(sport)
30 augustus 2019
De afgelopen week laaide de discussie over paardenwelzijn weer op. Twee streakers verstoorden het EK Springen in Rotterdam, omdat zij tegen paardensport zijn. Hoe denkt de gemiddelde Nederlander over het houden van paarden en de inzet van paarden voor recreatie, sport en topsport?

more
spacer
spacer
spacer
30 augustus 2019
Sport en bewegen wordt op alle niveaus (EU, Den Haag en lokaal) nog steeds vooral benaderd vanuit de traditionele sportkolom: clublid – vereniging – sportbond. Om die reden is het Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS) opgericht. Zodat ook u, als ondernemer, mag meepraten over de uitvoering van lokale sportakkoorden.
spacer
spacer
spacer
30 augustus 2019
Door de droge zomer in 2018 daalde de opbrengst van granen en stro sterk en stegen de prijzen flink. Als ondernemer staat u niet graag voor dit soort verrassingen. De website Nieuwe Oogst biedt uitkomst met actuele hooi- en stroprijzen.
spacer
spacer
spacer
30 augustus 2019
Op 3 oktober a.s. organiseert de FNRS, in samenwerking met FPG een informatiedag voor aanbieders van aangepast en therapeutisch paardrijden. Het thema van deze bijeenkomst is: Welzijn van paard en mens op uw bedrijf.
spacer
spacer
spacer
16 augustus 2019
Volgend jaar bestaat de FNRS 90 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren en met trots terug te kijken op de rijke historie van onze vereniging zijn we bezig met het samenstellen van een jubileumboek. Daar hebben we uw hulp bij nodig!
spacer
spacer
De Hippische Ondernemerdag 2019
13
SEPTEMBER
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS