Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Oproep: historisch FNRS-materiaal gezocht
> Wie wordt Hippische Ondernemer van het Jaar?
> Nieuwe juryopleidingen januari 2020
> HorseManager nieuwe partner
> Prijs boeken KNHS webshop
> Geslaagde KNHS Young Leaders Dag
spacer spacer
Oproep: historisch FNRS-materiaal gezocht
16 augustus 2019
Volgend jaar bestaat de FNRS 90 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren en met trots terug te kijken op de rijke historie van onze vereniging zijn we bezig met het samenstellen van een jubileumboek. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

more
spacer
spacer
spacer
6 augustus 2019
Op vrijdag 13 september wordt, tijdens het ondernemerscongres, de Hippische Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt. De drie kandidaten voor de eindronde zijn dit jaar: FNRS-lid Zilfia’s Hoeve in Houten, FNRS-lid Manege de Stap in De Mortel en Pensionstal Zeggezicht in Terheijden.
spacer
spacer
spacer
16 augustus 2019
Vind jij het leuk om ruiters te helpen zich verder te ontwikkelen? Dan is de opleiding tot jurylid misschien wel iets voor jou! Het nieuwe cursusseizoen gaat in januari 2020 van start en er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de juryopleidingen Brons en Zilver.
spacer
spacer
spacer
16 augustus 2019
Speciaal voor onze leden met een IST-stal, Pensionstal of Opfokbedrijf zijn wij een partnerschap aangegaan met HorseManager. Voor het management van hippische bedrijven levert HorseManager een softwaresysteem dat u helpt om uw bedrijfsvoering logisch en efficiënt in te richten en te monitoren.
spacer
spacer
spacer
16 augustus 2019
Er lijkt onduidelijkheid te zijn over de in- en verkoopprijzen van de boeken in de KNHS webshop. Wij hebben de juiste prijzen voor u op een rijtje gezet.
spacer
spacer
spacer
15 augustus 2019
Op de prachtige locatie van landgoed Maarsbergen werd op 14 juli 2019 tijdens het EK Eventing voor Junioren en Young Riders ook de eerste Nationale KNHS Young Leaders Dag gehouden. Een groep van zo’n 250 KNHS Young Leaders met ouders en coaches volgde het veelzijdige Young Leadersprogramma.
spacer
spacer
De Hippische Ondernemerdag 2019
13
SEPTEMBER
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS