Nieuws

Investeren in horeca dankzij de Sligro-bonus

FNRS en Sligro hebben hun partnership met vijf jaar verlengd. Hierdoor blijven leden profiteren van de bonus van 3% op (het grootste deel) van hun inkopen. Per direct ontvangen leden de bonus voortaan over een vol jaar (1 januari t/m 31 december). Begin 2020 wordt de resterende bonus voor 2019 uitgekeerd. Het voordeel kan jaarlijks oplopen tot enkele honderden euro’s. Een besparing die door veel bedrijven goed benut kan worden voor andere investeringen. Zo kocht Henk Kieviet van Manege Oostmoer uit Stad aan ’t Haringvliet van de Sligro-bonus een nieuwe veegmachine en investeert hij in de verbetering van zijn horeca.

24 december 2019 | 1 minuut lezen

Henk: “Ik vind het leuk om de bonus echt aan een specifiek gekozen doel uit te geven. Een doel waar de medewerkers en klanten ook van profiteren.” In 2018 ontving hij de Sligrobonus voor het eerst en van het geld kon hij een nieuwe elektrische veegmachine kopen. “Van tevoren hadden we nog niet bedacht waar we het geld aan zouden uitgeven, want we stonden best wel te kijken van de hoogte van het bedrag dat we terugkregen. De veegmachine was aan vervanging toe en die konden we van dit bedrag kopen!  Het werk voor de medewerkers wordt met deze machine makkelijker, waardoor ook zij  profiteren van deze bonus.”

Bonus investeren in de horeca, waar deze ook uit voortkomt

“In 2019 en 2020 investeren we de bonus in onze horeca, waar de bonus eigenlijk ook vandaan komt. Onze horeca liep altijd al goed, maar we wilden hier toch nog een slag in slaan. Wij hebben een chefkok in dienst genomen zodat we nu een wisselend weekmenu kunnen aanbieden. Klanten die bij ons paardrijden komen nu ook wel eens bij ons eten als ze geen les hebben. De keuken loopt goed, maar om het werk nog iets makkelijker te maken en de gasten nog wat sneller van dienst te zijn benutten we de Sligro-bonus voor verbeteringen in de horeca. Om gasten die niks met paarden hebben ook een fijne plek te geven willen we de kantine iets meer inrichten als een restaurant. Door meer afwisseling te geven in het interieur en het gezelliger te maken met kleine zitjes moet het comfortabel worden voor iedereen. De bonus kunnen we dan mooi voor deze metamorfose inzetten.”

Aantrekkelijke voordelen partnership Sligro

Naast de jaarlijkse bonus van 3% kunnen leden van de FNRS interessante cursussen, trainingen of masterclasses bij het ZiN Inspiratielab van Sligro volgen. Leden kunnen zich hiervoor opgeven via de Ondernemersdesk.

Bent u ook door Henk geïnspireerd wat u met deze aantrekkelijke bonus kunt doen? Meld u als FNRS-lid aan bij de Sligro en profiteer van de voordelen. Heeft u een mooie investering gedaan met de Sligro-bonus? Dan horen wij graag uw verhaal!

Lid worden?FNRS-bedrijven