Nieuwsbericht

VCN Commandanten Workshop

20 december 2019 | 1 minuut lezen

Zaterdag 11 januari 2020 organiseert de VCN een Commandanten Workshop voor al haar carrouselcommandanten op de nieuwe Manege Hillegersberg van 18.30 tot 21.30 uur. Wilt u tips & tricks direct horen van de twee huidige Nederlands Kampioenen en de Technische Commissie van de VCN? Begin het nieuwe carrouseljaar dan goed en meld u aan!  

Tijdens deze dag krijgt u optimaal de gelegenheid om te leren en vragen te stellen aan onder andere de Technische Commissie. Door zowel het delen van theoretische- als praktische kennis van ervaringsdeskundige, zoals de huidige kampioenen, maakt het dat u na deze dag vol inspiratie en goede ideeën huiswaarts keert. Ook is er de mogelijkheid om met collega commandanten nieuwe figuren en proeven te bedenken die na afloop door juryleden worden beoordeeld.

Geef u snel op voor deze leerzame workshop waarbij het doel is het carrousselrijden naar een hoger niveau te tillen. De workshop is gratis voor commandanten van aangesloten VCN teams. Commandanten van overige FNRS ruitersportcentra betalen € 25,- p.p.

Aanmelden doet u door een mailtje te sturen naar info@vcncarrousel.nl.

Lid worden?FNRS bedrijven